AppleCare+ – iata cat va costa pentru Apple Watch

AppleCare+

  AppleCare este sistemul de garantii conceput de catre Apple pentru clientii care ii cumpara produsele, acesta asigurandu-i pe acestia, in schimbul unei sume anuale de bani, de faptul ca in cazul unui accident vor beneficia de reparatii sau inlocuiri gratuite pentru respectivele produse. Desi Apple Watch urmeaza sa fie disponibil pentru precomanda din 10 aprilie, compania Apple nu a furnizat informatii oficiale cu privire la preturile pe care utilizatorii interesati vor trebui sa le plateasca in vederea achizitionarii protectiei AppleCare sau Apple Care+, insa astazi le aflam multumita unor surse din interiorul companiei.

  Conform acestor surse, AppleCare+ pentru: Apple Watch Sport va costa 59 de dolari, Apple Watch din otel inoxidabil va costa 79%, iar in final avem Apple Watch Edition care ca scoate inca 1000 de dolari din buzunarele clientilor pentru o protectie completa a ceasului in urma achizitiei. In primele doua cazuri valoarea garantiei AppleCare+ este de aproximativ 17% din pretul produsului, insa in cazul Apple Watch Edition ea variaza in functie de model, insa clar este faptul ca Apple va cere sume serioase de bani pentru protejarea smartwatch-ului sau, iar preturile difera in functie de combinatiile facute cu diverse accesorii.

  Daca ne gandim ca in cazul iPhone-urilor Apple cere doar 99 de dolari pentru AppleCare+, plus inca 79 de dolari pentru reparatii cauzate de accidente, observam ca preturile protectiei pentru Apple Watch sunt foarte mari in comparatie cu pretul platit de catre clienti pentru produse in momentul achizitiei. Ca sa fiu sincer, nu stiu cati vor cumpara protectia suplimentara AppleCare+ pentru ceasuri, insa se pare ca ea nu va fi chiar atat de ieftina precum se asteptau multi.

1 COMENTARIU

  1. Mai nimic din ce se așteptau clienții in legătura cu Apple Watch nu este așa cum au crezut,preț watch,preț accesorii,preț Apple care… Eu sincer,nu prea văd vânzări record la busola asta.