Prima Pagina eMAG Magia Sarbatorilor de Paste vine cu reduceri de 45% la mii de...

Magia Sarbatorilor de Paste vine cu reduceri de 45% la mii de produse!

eMAG Magia Sarbatorilor de Paste

  Magia Sarbatorilor de Paste este folosita anul acesta ca si motto pentru o noua campanie de reduceri organizata decatre un magazin online in aceasta pagina, prin ea fiindu-ne oferita posibilitatea de a cumpara mii de produse cu pana la 45% reducere. Cei de la eMAG s-au gandit ca Pastele este o ocazie buna pentru a cumpara un produs de care aveti sau nu nevoie, astfe ca in aceasta pagina ne pregatesc promotii pentru o gama variata de produse din propria oferta, ele beneficiind si de un card cadou de 10% la achizitie.

  Mai exact, in campania Magia Sarbatorilor de Paste cei de la eMAG ofera produse cu pana la 45% reducere, dar si card-uri cadou care contin 10% din valoarea produsului cumparat, deci in final veti avea si reducere si 10% din valoarea produsului pe un card cadou. Aceste card-uri cadou vor putea fi utilizate in viitor pentru a cumpara diverse produse disponibile in oferta celor de la eMAG, asa ca daca sunteti interesati de campanie, ea va incepe maine dimineata in aceasta pagina.

 1. TELEFOANE MOBILE SI ACCESORII – 600 LEI REDUCERE + CARD CADOU
 2. TABLETE cu 700 LEI REDUCERE + CARD CADOU
 3. LAPTOP CU 800 LEI REDUCERE SI 10% pe CARD CADOU
 4. TELEVIZOARE CU 1700 LEI REDUCERE + 10% CARD CADOU
 5. ANVELOPE cu 20% REDUCERE + 10% CARD CADOU
 6. REDUCERE MacBook Air
 7. REDUCERE MacBook Pro
 8. LAPTOP LA DOAR 999 LEI
 9. iPhone 6 si iPhone 6 Plus – 850 LEI REDUCERE DE PASTE
 • VF

  ATENTIE LA CE CUMPARATI!

  NU mai cumparati produse Apple de la eMAG! Acest magazin nu este reseller autorizat si riscati sa aveti probleme cu garantia cum am patit-o eu cu un iphone 6 plus si un Mac PRO late 2013! Pe langa ca cei de la eMAG mint cum ca ar fi reselleri autorizati…in eventualitatea in care ai problemele cu produsele, eMAG trimite produsul la service-uri neautorizate care iti umbla dupa bunul plac in terminal. Emag vinde produse fara a specifica nici pe bonul fiscal, nici pe factura serial number-ul sau imei-ul telefonului (fara aceste date nu se poate dovedi veridicitatea achizitionarii produsului in cauza). Actele pe care ti le furnizeaza eMAG-ul in urma cumpararii unui produs sunt absolut inutile intr-un service autorizat (Romania) sau un apple store! Experienta relatata mai sus este traita in urma cu 2 saptamani. Am stat fara calculator si telefon aproape 2 saptamani jumtatate, dupa ce am fost la 2 service-uri autorizate din Romania. Pana la urma m-am vazut nevoit sa imi iau concediu de odihna neplatit, m-am urcat in avion si am fost in Germania intr-un apple store unde am reusit sa ma inteleg cu cei de acolo dupa 2 zile de interventii la managerul apple store-ului din Frankfurt!

  O zi buna.

 • Imi poti da te rog mai multe detalii pe email? Eventual niste dovezi pentru ceea ce spui? eMAG este reseller autorizat.