Apple Watch – rezultatul incredibil al testului de rezistenta al ecranului de safir

https://www.youtube.com/watch?v=70xGTRqElBY

  Apple Watch din otel inoxidabil are ecranul protejat de sticla de safir si compania Apple a sustinut in repetate randuri ca el este rezistent la aproape orice fel de tentative de a il zgaria, iar un service de iDevice-uri din Marea Britanie a testat afirmatiile celor din Cupertino. Folosind un burghiu, un perete, o moneda, un set de chei sau hartie abraziva, ei au demonstrat ca Apple nu minte si panoul din sticla de safir nu se zgarie precum un panou de protectie normal din sticla, precum Gorilla Glass.

  Desi multi au pus in discutie capacitatea safirului de a rezistan zgarieturilor, iata ca in final compania Apple ofera pentru Apple Watch ceea ce nu a reusit sa ofere pentru iPhone 6, adica un panou de protectie pentru ecran care nu poate fi zgariat, dar care probabil poate fi spart. Din pacate Apple Watch Sport, cel mai ieftin model al ceasului si probabil cel care va inregistrat vanzarile cele mai mari, are ecranul protejat de un panou Ion-X, deci el nu va rezista la fel de bine zgarieturilor, astfel ca utilizatoriia cestui model nu vor fi la fel de multumiti de ceea ce ofera Apple.

  Intregul clip video al service-ului din Marea Britanie il puteti vedea in aceasta pagina si daca sunteti interesati sa vedeti cat este de puternic safirul, ar fi bine sa o faceti.