Twitter lanseaza o functie asteptata de milioane de posesori de iPhone-uri

Twitter aplicatie

  Twitter este una dintre cele mai populare retele de socializare de pe glob, iar in cursul acestei zile reprezentantii sai au anuntat lansarea unei noi functii care le va permite posesorilor de terminale iPhone 5S, iPhone 6 si iPhone 6 Plus sa publice clipuri vide slow motion. Din pacate Facebook si Twitter nu au adoptat tehnologiile noi implementate de catre producatorii de smartphone-uri, astfel ca toate clipurile video slow motion la 120 si 240 de cadre pe secunda nu puteau fi incarcate direct din terminale, pana acum.

  Incarcarea clipurilor video slow motion se face exact precum incarcarea unui clip video normal, deci utilizatorii nu vor avea ceva special de facut, aplicatia Twitter recunoscand automat tipul clipului video inainte de a il publica pentru urmaritori. Ca sa fiu sincer, implementarea functionalitatii in aplicatia Facebook ar fi mult mai importanta, dar poate concurenta ii va motiva pe americani sa se grabeasca in a implementa aceasta functionalitate in propria aplicatie.

1 COMENTARIU

  1. te contrazic! daca tu nu ai utilizat aceasta functie nu inseamna ca nu este acolo! just give it a try on facebook app. make it private (only you)