WA ShutUp aduce o functie extrem de utila pentru WhatsApp Messenger

WA ShutUp WhatsApp Messenger

  WA ShutUp este un tweak lansat in cursul acestei zile in Cydia pentru posesorii de terminale iPhone care folosesc aplicatia WhatsApp Messenger, el aducand o functie extrem de utila pentru chat-urile cu diversii nostri prieteni. Conform descrierii facute de catre dezvoltator, tweak-ul ne ofera posibilitatea pentru a opri notificarile doar pentru anumite conversatii private sau grupuri de conversatii din interiorul aplicatiei WhatsApp Messenger, functie indisponibila in mod normal.

With this new tweak you can mute any whatsapp conversation with anyone not only “Groups” !  You can choose notification sound for any chat not only groups too. Requires WhatsApp app. IOS 7 and 8 are supported. Configure options from Settings.

  Separat de blocarea notificarilor sau a sunetelor, WA ShutUp ne permite sa si alegem sunete predefinite pentru anumite conversatii private sau grupuri de conversatii, sunetele fiind cele disponibile nativ pentru notificari in iOS. WA ShutUp este disponibil pentru descarcare la pretul de 1 dolar din repo-ul BigBoss al Cydia.