Apple Watch este disponibil pentru precomanda acum!

Apple Watch precomanda

  Apple Watch este disponibil pentru precomanda si rezervare pentru proba in Apple Store Online incepand din acest moment, compania Apple initiind aceasta procedura la o luna de zile distanta din momentul prezentarii noului sau produs in cadrul unei conferinte organizate in Cupertino. Dupa cum v-am spus deja in repetate randuri si a fost confirmat de Apple, Apple Watch este disponibil in cantitati extrem de limitate in perioada lansarii din 24 aprilie, asa ca doar online veti putea face o precomanda pentru el sau rezervare in vederea achizitionarii, deci ar fi bine sa va grabiti.

  Primele informatii privind timpii de livrare Apple Watch au dezvaluit faptul ca majoritatea modelelor importante nu sunt disponibile pentru livrare din 24 aprilie, ci abia din luna mai, in cazul modelelor din aur situatia fiind similara, compania Apple nefiind capabila sa produca suficient de multe unitati. Mai mult decat atat, acum Apple permite achizitionarea Apple Watch doar in configuratiile standard facute de catre ea, astfel ca daca veti dori o curea, bratara sau catarama diferita de cele disponibile cu ceasurile, va trebui sa vi le achizitionati separat pentru ca Apple nu permite modificarea configuratiilor actuale.

  Acestea fiind spuse, aici puteti citi despre preturile Apple Watch in Romania, iar mai jos aveti link-uri catre cele 9 Apple Store-uri din care puteti precomanda sau rezerva Apple Watch acum:

  1. Australia;
  2. Canada;
  3. China;
  4. Franta;
  5. Germania;
  6. Hong Kong;
  7. Japonia;
  8. Marea Britanie;
  9. SUA;