Prima Pagina aplicatii Data Widget – afiseaza în Notifications Center traficul de date este disponibila...

Data Widget – afiseaza în Notifications Center traficul de date este disponibila GRATUIT

Data Widget

Data Widget este o aplicație foarte simplă disponibilă de nu foarte mult timp în App Store pentru iPhone, iPad și iPod Touch, ea permițându-ne să ne monitorizăm rapid traficul de date consumat direct din Notifications Center-ul iOS 8. După cum puteți vedea deja din imaginea de mai sus, aplicația implementează în Notifications Center un widget ce afișează traficul de date consumat de către noi indiferent de perioada de timp în care a fost făcut. Widge-ul preia informațiile direct din counter-ul iOS-ului, astfek că veți ști oricând exact ce trafic de date ați consumat folosindu-vă terminalul.

THE FIRST IOS DATA WIDGET, A SINGLE SWIPE IS ALL! IT TAKES A CREATIVE DESIGN NAMED DOUBLE PROGRESS, WHICH BRINGS TIME AND DATA IN ONE SIMPLE DIAGRAM. YOU CAN SEE ALL AT A GLANCE . COMPATIBLE WITH ALL CARRIER NETWORKS! REAL-TIME MONITORING,HISTORY. GREEN APP: NO CONSUMPTION DATA, NO GPS, NO ADS.

Deși widget-ul poate fi o metodă excelentă de a monitoriza traficul de date consumat, nu vă recomand să vă administrați alocația lunară de trafic din abonament în baza sa deoarece operatorii de telefonie mobilă calculează diferit conectările voastre. Data Widget este disponibilă pentru DESCĂRCARE GRATUITĂ în format universal în App Store.

 • Razvan D.

  O folosesc de o luna si pot spune ca este o mare porcărie! Nu are nici o legătura cu ce arată serviciul de la orange!

 • xxx

  Am folosit si eu DataMan Next si Data Widget, amandoua arata eronat.

 • KlaudiNhO

  este vorba de ce arata telefonul nu operatorul …..

 • Cosminnn

  O porcarie

 • Wazz

  o prostie de aplicatie, nu arata nimic bine + ca se blocheaza in meniu

 • looper

  O tâmpenie. Nu are nici o treaba cu traficul real. DataMan is the shizle!

 • florentz

  La 670 mb diferența de 100mb intre real si porcăria asta