Stealth – transforma-te intr-un asasin iscusit intr-un nou joc disponibil GRATUIT

Stealth

  Stealth este un joc lansat la mijlocul acestei saptamani in App Store pentru iPhone si iPad, iar prin intermediul sau putem deveni asasini iscusiti pentru a distruge toti inamicii care va sunt pusi in cale. Exact precum intr-un joc din seria HITMAN pentru iOS sau pentru alte platforme, in Stealth va trebui sa va folositi de intuneric si spatiile ascunse pentru a reusi sa va neutralizati inamicii fara a atrage atentia cuiva, altfel nu va veti indeplini obiectivele impuse de catre dezvoltatori.

BE A SHADOW AND NEUTRALIZE YOUR ENEMIES TO SUCCEED IN YOUR QUEST! FINALLY AN EXPERIENCE WORTHY OF THE GREATEST CONSOLE STEALTH GAMES, SPECIALLY FITTED FOR MOBILE!STEALTHILY INFILTRATE A JAIL TO SAVE THE MEMBERS OF YOUR CLAN, SOLVE ENIGMAS AND DISCOVER YOUR ENEMIES’ REAL INTENTIONS IN A HEROIC FANTASY WORLD WITH A CAPTIVATING SCENARIO!

  Stealth ne pune la dispozitie nu mai putin de 6 lumi unice in care vom putea indeplini obiectivele stabilite de catre dezvoltatori, o multitudine de inamici diferiti si arme pe care le putem utiliza pentru a ii ucide. O buna parte dintre obiectele fiecarei lumi permit interactiunea cu ele pentru a ne folosi in misiunile de a ucide tintele impuse, personajul controlat de catre noi imbunatatindu-si abilitatile pe parcursul intregului joc pentru a ne permite sa ucidem mai usor.

  • A stealth game designed for mobile
  • Hide behind any wall or object!
  • Accurate touch commands
  • 6 different environments in a unique Heroic Fantasy world
  • Master different weapons
  • Game Center Achievements
  • Texts in english and french. Other languages will be added later.

  Stealth este disponibil pentru DOWNLOAD GRATUIT in format universal in App Store.