Prima Pagina Apple iOS 8.4 jailbreak a fost facut!

iOS 8.4 jailbreak a fost facut!

iOS 8.4 jailbreak

iOS 8.4 jailbreak a fost deja facut si in imaginea de mai sus aveti o dovada a faptului ca cea mai recenta versiune a sistemului de operare pentru iPhone, iPad si iPod Touch a fost exploatata, prezenta aplicatiei Cydia langa cea Apple Watch confirmand faptul ca jailbreak-ul a fost facut pe macar iOS 8.3, asta presupunand ca s-ar minti in legatura cu versiunea de iOS exploatata, desi nu este cazul.

Imaginea cu iOS 8.4 jailbreak a fost publicata pe propriul cont Twitter de catre celebrul hacker german i0n1c, el ajutand in trecut iPhone Dev Team sa lanseze o solutie de jailbreak pentru iOS 4.x, insa de atunci s-a concentrat pe folosirea exploit-urilor pentru iOS in ideea de a organiza sesiuni de training pentru persoanele interesate sa exploateze sistemul de operare al companiei Apple.

Revenind totusi la iOS 8.4 jailbreak, hackerul promite ca va publica in cursul acestei zile, sau cel tarziu maine, un clip video in care demonstreaza modul in care functioneaza, cel mai probabil, Cydia in iOS 8.4, o pornire a unui terminal exploatat fiind o alta metoda foarte buna de a demonstra faptul ca solutia de jailbreak ar fi untethered, desi in acest moment nu se stie absolut nimic in legatura cu acest lucru.

i0n1c nu este tipul de hacker care sa publice imagini false in legatura cu solutii de jailbreka pentru iOS, iar asta deoarece el castiga sume mari de bani de pe urma training-urilor pe care le organizeaza, asa ca in aceasta situatie exista putine dubii cu privire la legitimitatea afirmatiei sale, mai ales ca el va publica si un clip video in care va prezenta totul pentru utilizatori.

Desi iOS 8.4 jailbreak exista, el este demonstrat pe o versiune beta a iOS, insa nu trebuie sa va ganditi ca i0n1c va lansa vreodata o solutie de jailbreak pentru iPhone, iPad si iPod Touch deoarece acest lucru nu se va intampla, hackerul fiind concentrat pe business-ul sau de organizare a sesiunilor de training, si eventual de vanzare a exploit-urilor, deci nu are vreo motivatie de a oferi gratuit un asemenea exploit.

In final, nu se stie nici daca o solutie de iOS 8.3 jailbreak va fi lansata de catre hackerii chinezi care ne-au adus solutii de jailbreak pentru iOS 7 si iOS 8 in ultimul an de zile, asa ca deocamdata nu ne ramane decat sa asteptam sa vedem ce se va intampla in saptamanile urmatoare, dar aparitia unei solutii de jailbreak inainte de WWDC 2015 si lansarea iOS 8.4 pare putin probabila.

UPDATE: i0n1c a publicat si o dovada a faptului ca are acces la fisierele de sistem ale iOS 8.4 multumita exploit-ului folosit pentru a face jailbreak, astfel ca in momentul de fata totul este cat se poate de credibil.

iOS 8.4 jailbreak OpenSSH

 • marian

  Pentru 8.2 a iesit jailbreak?

 • liviu

  i0n1c este singurul hacker care a avut de fiecare data jailbreak-ul inaintea tuturor dar nu l-a dat niciodata spre folosinta si altora… Deci sa nu ne bucuram pentru ca nu vom avea niciodata o solutie de jailbreak de la dobitocul asta

 • Adrian

  Dobitoc esti tu

 • mane

  adrian ? tu ce esti?

 • liviu

  @Adrian, daca ai cunoaste istoria lui i0n1c ai sti despre ce vorbesc. De fiecare data a fluturat catre tot mapamondu solutia lui de jailbreak, s-a laudat cu ea dar niciodata nu a impartasit-o cu altii. A pastrat-o pentru el si a fost singurul care s-a bucurat de ea. Asa ca i0n1c nu este decat un dobitoc si un arogant de doi bani… Pana una alta China rules! 🙂 Bine pa!

 • rpm

  Adrian esti retard

 • rockgsm

  Parca se facuse jailbreak la 8.2 beta 1

 • EuGeorge

  Tipic romanesc,daca nu ofera gratis si la altii e dobitoc! Dc ar lansa o solutie de jailbreak gratis? el a muncit ca sa poata exploata ios-ul si a gasii o solutie de jailbreak,mai mult ca sigur are o multime de nopti pierdute ca sa reuseasca sa ajunga sa gaseasca diferite exploit-uri si binenteles daca nu ofera si la altii e dobitoc.
  I-a pune si capu la contributie @liviu si scoate o solutie de jailbreak daca esti asa inteligent,ca ala e dobitoc ca nu imparte si cu altii informatii care se pot vinde cu bani ft multi.
  De cate ori ai donat @liviu pt dezvoltatorii de solutii de jailbreak? ai apreciat vreodata munca lor cu adevarat?ai incercat sa-i rasplatesti cu cv?sau doar asteptam jailbreak ca sa putem instala aplicatii gratis in loc sa platim 0.89 pt ele?

 • bigjohny

  Eu zic ca vinde solutia de JB la chinezi

 • lucian84

  Așa este romanii așteaptă ca totul sa fie moca iar dacă cumva pune si el osul la treaba vrea sa se îmbogățească peste noapte !!!

 • Axelm75

  ..comentam ca e tipic la romani sa ne pice moca, dar ce face tipul ca flutura marea solutie de jailbreak pe care doar el d-zeu pe pamant o detine cum se cheama? Hai sa intelegem ca de fapt este vorba de reclama pe care mai tarziu o va vinde pe bani multi pentru ca noi stam cu gura cascata la minunea de pe pamant. Modestia este mai de valoare si pretioasa…so sa se duca pe pustia dobitocul asta !

 • daniel73

  ce facem oameni buni cu astia care inca mai cred ca jailbreak este pentru a instala aplicatii gratis
  (asteptam jailbreak ca sa putem instala aplicatii gratis in loc sa platim 0.89 pt ele?)