iPad Pro – dimensiunile reale dezvaluite de o comparatie cu iPad Air 2

iPad Pro iPad dimensiuni

iPad Pro este prima tableta Apple cu ecran mai mare de 9.7 inch pregatita de catre compania Apple pentru lansare pe piata, iar daca saptamanile trecute am vazut o carcasa a viitorului produs al celor din Cupertino, astazi avem ocazia de a vedea si o tableta iPad Air 2 introdusa intr-o asemenea carcasa.

Conform informatiilor obtinute pana acum privind dimensiunile iPad Pro, in baza schitelor preluate din fabricile partenerilor Apple, tableta ar urma sa aiba 307mm lungime si 222mm latime, in timp ce grosime ar trebui sa fie in preajma valorii de 7mm, insa pentru aceasta din urma specificatie din pacate nu exista detalii foarte multe.

iPad Pro iPad dimensiuni 1

Chiar si asa, astazi vedem o tableta iPad Air 2 introdusa intr-o carcasa a iPad Pro in ideea de a ne oferi o idee cu privire la diferenta in dimensiuni intre actualul produs al celor din Cupertino si cel viitor care este gandit special pentru companii sau pentru mediul educational, iar diferentele in dimensiuni sunt foarte mari.

In baza imaginilor realizam ca aceasta carcasa este identica cu cea prezentata in diverse alte situatii multumita chienzilor care au reusit sa obtina acces la ceea ce pregateste compania Apple pentru noi, astfel ca lucrurile incep sa devina din ce in ce mai clare cu privire la modul in care va arata tableta in momentul lansarii.

iPad Pro iPad dimensiuni 2

Acum daca va veti uita totusi cu atentie la imagini, veti observa ca in partea laterala exista acea deschizatura despre care s-a spus ca ar fi pentru un port USB-C, insa acum cei care ne prezinta aceste imagini sustin ca ea ar fi de fapt pentru un slot SIM, insa dimensiunile mici nu prea par sa sustina aceasta teorie cel putin deocamdata.

iPad Pro ar urma sa fie lansata pe piata la sfarsitul acestu an, probabil impreuna cu iPad Air 3 si iPad Mini 4, iar in ceea ce priveste pretul, compania Apple ar putea sa ceara pana in 1000 de dolari pentru un model cu 64 GB spatiu de stocare, un pret mare pentru o tableta, indiferent ce producator o aduce pe piata.

iPad Pro iPad dimensiuni 3

iPad Pro iPad dimensiuni 4

iPad Pro iPad dimensiuni 5