Prima Pagina Apple Apple expediaza primele Apple Watch-uri

Apple expediaza primele Apple Watch-uri

livrari apple

Maine, 24 aprilie, a fost “programata” “lansarea” Apple Watch in 9 tari de pe glob, insa dupa cum probabil stiati deja, cei de la Apple nu au suficiente stocuri pentru a-si multumi toti clientii dornici sa cumpere acest produs, astfel ca doar cei care au precomandat produsul din magazinele sale online si cei care vor vizita o serie de buticuri speciale vor intra maine in posesia noului ceas inteligent.

Desi nu toti cei care au comandat un Apple Watch cu livrare in 24 aprilie il vor si primi, compania Apple a inceput sa trimita in cursul noptii trecute notificari de livrare pentru noul sau ceas, companiile de curierat actionand in consecinta si trimitand notificari catre respectivele persoane pentru a se pregati in vederea acceptarii livrarii si semnarii pentru pachetele care se afla in drum spre ele.

Deocamdata se pare ca numai cei din SUA au primit confirmari de acest gen din partea companiei Apple si companiilor de curierat, insa probabil pe parcursul noptii si cei din Europa sau alte locatii de pe glob vor primi confirmari de la curieri cu privire la livrarea produselor, astfel ca maine milioane de clienti ar trebui sa primeasca cu bucurieri curierii care le aduc Apple Watch-urile.

  • D.L. Andrei

    Vin review-urile. Abia astept sa vad ce spun cumparatorii despre Apple Watch!

  • vlad

    Pe bune acu, chiar e enervant. Nici un comment de la mine nu se posteaza? Au inceput shipping notifications de azi dimineata si pt Uk

  • edy

    Pot confirma ca lucrurile merg bine si in Marea Britanie! In cursul zilei de azi am primit mailul cu înștiințarea k Apple watchul meu va fi livrat in cursul zilei de mâine!