LockClock Antique aduce o interfata clasica pentru LockScreen

LockClock Antique

LockClock Antique este o tema pentru LockScreen disponibila din cursul acestei seri in Cydia pentru iPhone si iPod Touch-urile care ruleaza sistemul de operare iOS 8, el fiind gandit in ideea de a ne permite sa modificam interfata acestui meniu dupa cum puteti vedea in imaginea de mai sus.

Conform dezvoltatorului LockClock Antique, mod-ul ne ofera o schimbare majora pentru interfata LockScreen-ului astfel ca upa instalare veti benefiia de un look complet nou in momentul in care veti avea afisate notificari in interfata acestui meniu, acesta fiind unul dintre tweak-urile cu o functionalitate extrem de greu de gasit.

Make your lockscreen unique with this beautiful antique clock with animated hours, minutes and seconds. The accompanying battery gauge will display your current charge level in a stylish way. Also included is a retro-styled month and day calendar. You can fully customize the display: set the clock and battery gauge sizes (separate for portrait and horizontal lockscreen orientations).

LockClock Antique este disponibil pentru descarcare la pretul de 2 dolari din repo-ul BigBoss al Cydia.