Interfata Apple Watch a fost prezentata acum 6 ani

Interfata Apple Watch - iDevice.roInterfata Apple Watch a fost prezentata acum 6 ani de catre o publicatie americana care a incercat sa parodieze un nou Mac lansat de catre compania Apple, fara sa stie vreodata ca o parte din ceea ce vor arata ei va deveni realitate. Vorbesc despre publicatia satirica The Onion, aceasta publicand atunci clipul video pe care il vedeti mai jos, el aratandu-ne cum poate fi inlocuita tastatura unui Mac cu o rotita touchpad.

Interfata Apple Watch seamana intr-o anumita masura cu interfata conceputa de catre cei de la The Onion pentru OS X-ul care este instalat in acel Mac, iar asa au prevazut ei atunci o parte din ceea ce avem noi acum in ceasul inteligent. Desigur ca in 2009, cand a fost publicat clipul, cei de la Apple probabil nu se gandeau sa produca un Apple Watch, proiectul fiind initiat in 2011, dupa decesul fostului CEO, Steve Jobs.

Daca in 2009 MacBook Wheel facea inconjurul lumii ca o satira la adresa celor din Cupertino, in 2015 ea revine in atentia lumii ca o coincidenta extraordinara pentru un produs pe care l-a lansat Apple.