Samsung continua sa copieze reclamele Apple promovand Samsung Galaxy S6 Edge

Samsung Galaxy S6 Edge reclama copiata AppleSamsung continua sa copieze reclamele Apple promovand Samsung Galaxy S6 Edge, astfel ca astazi vedem un nou clip video publicat de catre Samsung zilele trecute pe propriul canal YouTube, compania prezentand procesul de creare si asamblare a componentelor. Dupa cum puteti vedea din clipul de mai jos, cei de la Samsung folosesc exact acelasi stil de prezentare precum compania Apple, chiar si vocea unui britanic, incearcand sa reproduca intr-o anumita masura vocea binecunoscutului vicepresedinte Jony Ive.

 

Mai mult decat atat, Samsung promoveaza procesorul de 64 de biti din noul sau terminal ca si cum ar fi primul implementat vreodata intr-un smartphone, desi Apple a facut acest lucru inca din 2013. Avand in vedere ca aceste reclame copiate dupa cele ale Apple continua sa apara, este clar ca Samsung a realizat o serie de spoturi publicitare si in curand vom vedea altele noi in care stilul Apple va fi cat se poate de vizibil.

https://www.youtube.com/watch?v=PXOa_qNs-a0

7 COMENTARII

  1. ” Mai mult decat atat, Samsung promoveaza procesorul de 64 de biti din noul sau terminal ca si cum ar fi primul implementat vreodata intr-un smartphone, desi Apple a facut acest lucru inca din 2013. ”

    Asta a fost tare :))

    Promoveaza procesorul pe 64 de biti exact cum promoveaza si Apple orice functie ca fiind prima oara pe piata desii exista de ani de zile :)) Exact cum a promovoat si Apple Touch Id ul sau Apple Pay :)) sau cum sunt promovate emoticoanele care exista din anii 2000 :))

  2. Ca să fiu sincer, nu am identificat niciun moment în care se înțelege că Samsung pretinde așa ceva. Ei nu spun că au implementat procesor pe 64 biți pentru prima dată într-un smartphone. Reclama este foarte bine realizată.

  3. adevarul e ca este facut spotul in stilul apple, dar nu-i bai ca samsung intotdeauna ia cate ceva de la apple. sincer nu stiu daca asta e primul spot de la samsung in stilul asta sau au mai avut, insa ce-l de sus seamana bine cu cele apple.

  4. Intr-adevar este făcut in stilul Apple, nu am zis ca nu e asa, dar m-a amuzat ft tare partea aceea din articol in care zice Zaone ca prezinta procesorul pe 64 de biti de parcă ar fi prima companie care il implementraza cand Apple a facut asta din 2013 :)) in conditile in care Apple nu a mai adus cv nou pe piata de ani de zile si orice features il prezinta ca fiind nou si pt prima oara pe piata :)) exemplu emoticoanele :)) le prezinta de parca ar fi primii cu asa cv,desii exista de 15 ani si mai sunt multe :))