RCS RDS creste vitezele Digi Net Fiberlink

RCS RDS creste vitezele Digi Net FiberlinkRCS RDS creste vitezele Digi Net Fiberlink incepand de astazi, utilizatorii beneficiind de upload dublu si de viteza de navigare pe internet cu pana la 100 Mbps mai mare pentru unul dintre abonamentele companiei. Digi Net Fiberlink 1000 si Digi Net Fiberlink 500 au incepand de astazi viteze de upload de 200 Mbps, dublu fata de cele oferite pana acum, in timp ce Digi Net Fiberlink 200 ofera viteze de navigare pe internet de pana la 300 Mbps.

Aceasta crestere a vitezelor de upload in retea aduce si o crestere a vitezelor de upload international, astfel ca toti clientii Digi Net Fiberlink beneficiaza de viteza de upload internationala de 100 Mbps sau 200 Mbps, in functie de abonament. RCS RDS este primul operator de internet din Romania care ofera asemenea viteze de navigare pe internet si viteze de upload in afara Romaniei, avand si cele mai bune oferte pentru abonamente de internet.

Incepand de astazi abonamentele Digi Net Fiberlink ofera urmatoarele beneficii :

  • Digi Net Fiberlink 100 – 100 Mbps download internet, 100 Mbps upload in retea, 100 Mbps upload in internet – pret 29 lei;
  • Digi Net Fiberlink 200 – 300 Mbps download internet, 100 Mbps upload in retea, 100 Mbps upload in internet – 39 lei;
  • Digi Net Fiberlink 500 – 500 Mbps download internet, 200 Mbps upload in retea, 200 Mbps upload in internet – 45 lei;
  • Digi Net Fiberlink 1000 – 1000 Mbps download internet, 200 Mbps upload in retea, 200 Mbps upload in internet – 55 lei;

RCS RDS creste vitezele Digi Net Fiberlink 200

Practic pentru toate abonamentele de internet Digi Net Fiberlink ale RCS RDS abonatii primes viteze de navigare pe internet si upload in internet suficient de bune pentru a face navigarea pe web o adevarata placere. Schimbarile nu au fost anuntate oficial de catre cei de la RCS RDS, insa ele sunt vizibile pe website-ul companiei incepand de astazi, deci sunt oficiale si probabil detaliile vor veni mai tarziu.

Ca sa fiu sincer, RCS RDS a revolutionat piata internetului fix din Romania si cu cresterile de viteza anuntate astazi duce mai departe schimbarile in bine pentru consumatorii locali, asa ca nu pot decat sa ii laud. In final va recomand sa recititi si articolul in care va prezentam orasele din Romania cu cea mai buna viteza de internet.