ReVault – smartwatch-ul care se transforma intr-un mediu de stocare extern de tip cloud

ReVault smartwatch stocare cloudReVault este un smartwatch care urmeaza sa fie lansat pe piata in cursul acestui an, el fiind primul produs de acest tip care ofera posibilitatea de a stoca date la incheietura mainii noastre. Conform creatorilor, care cauta acum finantare pentru el, ReVault este un smartwatch care devine un server cloud pentru stocarea de date importante, el fiind disponibil in versiuni cu 32 GB si 128 GB de spatiu de stocare, astfel ca putem stoca orice dorim in mediul sau de stocare.

Exact precum un server de tip cloud, ReVault este capabil sa stocheze orice fel de fisiere avem noi nevoie, dar mai mult decat atat, poate face inclusiv backup-uri pentru informatiile importante din terminalele noastre. Conexiunea dintre un terminal mobil, PC sau laptop si ReVault este facuta folosind WiFi ori Bluetooth, astfel ca nu veti avea nevoie de conectarea cu un cablu intre dispozitive.

ReVault is the world’s first wearable private cloud that allows you to securely access and sync all your files across all your devices without an internet connection. It’s time to reclaim your data! ReVault is a new type of storage that gives you the smartness and convenience of the public cloud, and the security of local storage. Store your files locally on ReVault and always access them at the speed of a local network. ReVault connects to your devices using WiFi and Bluetooth. You can setup your ReVault to auto-backup and auto-synchronize your files across your devices. ReVault is wearable so that you can easily carry your files wherever you go at all times.

Datele din smartwatch-ul ReVault pot fi accesate exact precum informatiile din orice fel de alt serviciu de stocare de fisiere, o aplicatie instalata in terminalele mobile, PC sau laptop permitandu-ne sa administram rapid fisierele. Practic ReVault este gadget-ul perfect pentru cei care au multe date si au nevoie de ele tot timpul la ei, dar nu doresc sa umble cu un HDD extern sau un laptop oriunde calatoresc.

ReVault smartwatch stocare cloud 1

ReVault are o baterie care functioneaza timp de 3 zile in cazul utilizarii normale, ea incarcandu-se in proportie de 100% in doar 1.5 ore folosind standardul de incarcare wireless Qi. ReVault cauta acum finantare prin intermediul Indiegogo si este foarte aproape de a o obtine, iar eu sunt sigur ca produsul va ajunge pe piata intr-o perioada foarte scurta de timp.