5 clone ale Apple Watch care ar putea pacali angajatii Apple

Clone ale Apple WatchApple Watch nu a fost oficial lansat in magazine, desi compania Apple permite comandarea sa online cu o perioada de asteptare destul de lunga, insa asta nu i-a oprit pe chinezi sa produca primele clone ale ceasului inteligent. Aceste clone au aparut pe piata inca de la inceputul acestui an, cu peste 3 luni de zile inainte ca Apple Watch sa fie pus oficial in vanzare si in ele sunt extrem de similare cu produsul Apple.

Clonele facute de catre chinezi seamana atat de bine cu produsele reale ale companiei Apple incat ele pot fi confundate chiar si de catre angajatii celor din Cupertino, dar asta la o foarte scurta vedere si fara multa analiza. Avand in vedere ca Apple a facut publice diagramele Apple Watch cu mult inainte ca produsul sa fie efectiv lansat, era normal ca in China sa apara clone ale ceasului inteligent, iar similaritatile sunt de necontestat.

Daca un Apple Watch are un pret de vanzare de minim 350 de dolari in SUA si minim 400 de euro in Europa, in China o clona Apple Watch poate fi vanduta si cu putin peste 100 de dolari catre necunoscator. Desigur ca nu putem compara functionalitatile oferite de catre cele doua tipuri de produse, dar nici capacitatea de interconectare cu terminalele iPhone, insa pentru cei fara prea multi bani ele sunt o solutie.

Clone ale Apple Watch 1

Voi ce parere aveti despre aceste clone Apple Watch ?

Clone ale Apple Watch 2

Clone ale Apple Watch 3

Clone ale Apple Watch 4