Apple Watch ajunge in iulie in Romania, 2.79 milioane de unitati au fost vandute doar in SUA

Apple Watch romania vanzari globaleApple Watch va ajunge intr-un final in magazinele online din Romania cel tarziu in luna iulie, la peste doua luni de la “lansarea” oficiala facuta in SUA de catre compania Apple, ea urmand a fi extinsa in alte 7 tari de pe glob in data de 26 iunie.

Desi in mod normal magazinele online romanesti se grabesc sa aduca noile produe Apple, unul local a promis ca va vinde ceasurile inteligente catre clienti inca din aprilie, insa a livrat putine comenzi pana acum si a dat vina pe Apple pentru stocurile reduse.

In ciuda acestui lucru si a cresterii de pret in unele magazine, incepand din iulie Apple Watch va fi disponibil in magazinele locale la preturi destul de mari deoarece stocurile initiale vor fi mici, asta pentru ca Apple inca nu a reusit sa acopere complet cererea globala.

Vorbind despre cererea globala, o companie americana estimeaza faptul ca 2.79 de milioane de Apple Watch-uri au fost vandute numai in SUA pana acum, datele venind din analizare a 2 milioane de email-uri ale americanilor care fac cumparaturi online in SUA.

Cifra este una orientativa si nu reflecta vanzarile globale care ar putea fi cel putin la fel de mari, avand in vedere ca vorbim despre inca 8 tari din care nu stim absolut nicio informatie cu privire la vanzarile de Apple Watch-uri.

Dintre acesti 2.79 de milioane de clienti, 17% au cumparat o bratara suplimentara pentru ceas de la compania Apple, procentul fiind destul de mic, dar usor de inteles avand in vedere ca bratarile nu sunt chiar atat de ieftine precum s-ar fi astepta multi.

Informatiile privind cifrele de vanzari vin la doar o zi distanta dupa ce am aflat ca iPod este mai interesant decat Apple Watch pentru oamenii din intreaga lume, aceasta fiind o problema destul de mare pentru compania Apple si noul sau produs.

Acestea fiind spuse, veti cumpara Apple Watch din Romania cand va fi disponibil neoficial la magazinele serioase ?