Suparat din cauza unui divort, un barbat taie in jumatate toate obiectele din casa (Video)

iPhone taiat in jumatateDivorturile pot arata partile cele mai urate ale oamenilor, iar pentru un german vorbim despre un gest extrem de a arata cum vede el o impartire corecta a bunurilor dobandite de-a lungul casatoriei sale cu Laura, fosta sa sotie, iar in clipul vide de mai jos aveti totul prezentat.

Mai exact, germanul a decis sa taie in jumatate toate obiectele pe care le avea in posesie, iar separat de casa in sine nimic nu a scapat de la “injumatatire”, el taind inclusiv un terminal iPhone sau masina pe care o folosea pentru a se deplasa.

In clipul video de mai jos puteti vede acum barbatul taie in jumatate diverse obiecte electronice sau obiecte de mobilier, un televizor fiind cu destula rabdare taiat folosind un polizor, aceeasi ustensila fiind utilizata si pentru a “imparti” masina familiei.

De la iPhone, MacBook, televizor sau masina taiate in jumatate, toate obiectele au fost puse spre vanzare pe eBay de catre german, acesta reusind sa stranga o suma destul de mare de bani, in ciuda starii in care se aflau respectivele obiecte oferite de catre el.

Conform celor care au urmarit licitatia, masina taiata in jumatate a strans aproape 1400 de dolari, o bicicleta taiata in jumatate a strans 60 de dolari, MacBook-ul taiat in jumtate a strans aproximativ 113 dolari, in timp ce televizorul a strans aproximativ 40 de dolari.

Practic vedem un gest extrem care demonstreaza ca o foarte corecta impartire a bunurilor este reprezentata de taierea in jumatate a acestora si oferirea uneia dintre jumatati catre sotul de care te desparti, desi nimeni nu mai poate folosi nimic din ceea cu ce ramane.