Reduceri eMAG de pana la 50% in revolutia preturilor!

Reduceri eMAGReduceri eMAG sunt disponibile in momentul de fata in campania Revolutia Preturilor eMAG despre care v-am vorbit aseara, cand v-am spus ca in aceasta pagina veti gasi sute de mii de produse care beneficiaza de reducere de pana la 50% pentru urmatoarele 3 zile.

Reduceri eMAG avem in cel mai mare magazin online din tara noastra pentru o gama extrem de diversificata de produse, iar asta ne da posibilitatea de a cumpara aproape orice ne dorim la un pret extrem de avantajos in momentul de fata, asa ca ar fi bine sa profitati de ocazie si sa cumparati ce va doriti.

Desi campania de reduceri eMAG este gandita pentru a avea o durata de 3 zile, desigur ca stocurile se epuizeaza extrem de rapid, asa ca daca sunteti interesati sa cumparati ceva la pret redus, ar fi bine sa o faceti cat inca produsele exista in stocul magazinului.

Reduceri eMAG – iPhone 6 la pret de Apple Store

iPhone 6 la pret de Apple Store este disponibile in aceasta campanie de reduceri eMAG, smartphone-ul celor de la Apple putand fi cumparat din aceasta pagina la pretul de doar 2999 lei, cel mai mic inregistrat vreodata pentru el in cadrul magazinului.

Separat, iPhone 6 Plus este disponibil cu reducere substantiala in aceasta pagina si desigur ca o multitudine de alte modele ale iPhone pot fi cumparate la pret redus din aceasta pagina, asa ca daca sunteti interesati ar fi bine sa profitati de ocazie.

Reduceri eMAG – iPad cu 700 LEI REDUCERE

Exact precum in orice alta campanie de reduceri eMAG, tabletele iPad nu “scapa” de febra reducerilor, produsele celor de la Apple fiind listate in aceasta pagina cu reduceri de pana la 700 lei fata de pretul standard de vanzare, astfel ca beneficiati de un deal foarte bun.

Reduceri eMAG – televizor ULTRAHD cu doar 1899 LEI

Va spuneam aseara ca printre produsele aflate in campania de reduceri eMAG se numara si un Televizor LED Smart TV 3D Philips ULTRAHD care beneficiaza de un pret de numai 1899 lei, o reducere de 600 lei fiind aplicata pentru el, produsul fiind disponibil in aceasta pagina.

Desigur ca separat de el exista o multitudine de televizoare la preturi foarte bune pe care le gasiti in aceasta pagina.

Reduceri eMAG – laptop de la numai 700 lei

Daca in campania de reduceri eMAG va aflati in cautarea unui laptop ieftin, ei bine atunci am pentru voi in aceasta pagina un model care costa numai 700 lei, el fiind disponibil cu o reducere de 400 de lei aplicata pentru pretul de baza, deci aproape 50%.

Separat de acest model, veti gasi in aceasta pagina o multitudine de alte laptop-uri de la diverse brand-uri care beneficiaza de reducere de pana la 36% la pretul de baza!

Reduceri eMAG – tricouri de la 26 lei si 50% reducere la haine!

Daca doriti sa va cumparati haine, ei bine campania de reduceri eMAG va aduce posibilitatea de a cumpara tricouri de la doar 26 de lei din aceasta pagina, restul hainelor existente in promotie avand reducere de pana al 50% in majoritatea cazurilor.

mai multe imediat…