All-Time Greats – cele mai bune jocuri lansate vreodata pentru iPhone sau iPad

All-Time Greats

All-Time Greats este o sectiune speciala de aplicatii publicata in App Store de catre compania Apple, cei din Cupertino incercand sa le ofere utilizatorilor posibilitatea de a descoperi cele mai bune aplicatii lansate vreodat ain magazinul sau.

Chiar din nume ne putem da seama ca inginerii celor din Cupertino si-ar fi dat silinta pentru a cauta doar cele ma bune titluri din magazinul virtual, asa ca ar trebui sa fiti multumiti de selectia facuta de catre ei.

Accesand sectiunea All-Time Greats veti descoperi cateva zeci de jocuri alese “pe spranceana” de catre inginerii companiei Apple, iar despre multe dintre ele am vorbit chiar si aici in diverse randuri.

The Sims, Vainglory, Asphalt 8, Plants vs Zombies 2, Blek, Badland, Monument Valley si multe alte jocuri sunt recomandate de catre inginerii Apple pentru noi, asa ca veti avea cu siguranta ce sa gasiti acolo.

Avand in vedere ca de cateva saptamani de zile compania Apple a decis sa creeze aceste sectiuni doar cu jocuri alese de catre angajati ai sai si nu de catre un software, puteti fi siguri ca avem parte doar de recomandari foarte bune pentru jocuri in baza sectiunii in care sunt promovate.

Sectiunea All-Time Greats poate fi descarcata din App Store urmand acest link.