Noutatile OS X El Capitan beta 3

noutatile OS X El Capitan beta 3Noutatile OS X El Capitan beta 3 sunt in principal axate pe imbuntatirea performantelor generale ale Mac-urilor si rezolvarea problemelor de functionare, compania Apple trebuind sa acorde o atentie suplimentara acestor aspecte intr-un sistem de operare de acest gen.

Noutatile OS X El Capitan beta 3 nu sunt disponibile in numar chiar atat de mare, iar asta deoarece Apple face foarte multe schimbari la codul sursa al sistemului de operare si nu neaparat la interfata, asa ca nu va asteptati sa vedeti foarte multe lucruri „evidente”.

Noutatile OS X El Capitan beta 3 sunt listate mai jos :

  1. Optiunea de a muta o fereastra in Mission Control si in afara ei intr-un ecran separat.
  2. Aplicatia Calendar afiseaza un nou ecran de pornire care prezinta functiile sale, dupa cum puteti vedea in imaginea de mai sus.
  3. Diverse functii ale sistemului de operare nu genereaza probleme la rulare.

OS X El Capitan beta 3 poate fi instalat de catre utilizatori fie prin descarcare din portalul dedicat dezvoltatorilor in website-ul Apple, fie prin actualizarea unei versiuni anterioare instalate deja in Mac-uri.

Articolul precedentNoutatile watchOS 2 beta 3
Articolul următorDe ce evita hotii Apple Watch (comic)
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.