iOS 8 – iOS 8.1.2 jailbreak si un anunt extrem de important

TaiG iOS 8 - iOS 8.1.2

Daca aveti pe terminalele voastre iOS 8 – iOS 8.1.2 jailbreak facut folosind o solutie lansata in trecut pentru iPhone, iPad si iPod Touch de catre hackerii echipei TaiG, atunci am pentru voi un anunt extrem de important.

In solutia de iOS 8.4 jailbreak a fost descoperita o vulnerabilitate care permite folosirea functiei setreuid a iOS-ului pentru a prelua acces de administrator si controla orice aplicatie pentru a fura date din interiorul sau, ori orice altceva si-ar dori un hacker sa fure dintr-un terminal.

O actualizare pentru programul TaiG 2.x a rezolvat problema setreuid la un moment dat, insa din pacate nu si pentru cei care au facut iOS 8 – iOS 8.1.2 jailbreak in trecut, asa ca hackerii chinezi au fost nevoiti sa creeze un patch special pentru a-i proteja si pe ei.

Mai exact, daca aveti iOS 8 – iOS 8.1.2 jailbreak facut pe terminalele voastre folosind TaiG, atunci va trebui sa instalati un patch numit TaiG 8.0-8.1.X Untether din repo-ul Cydia al celor de la TaiG pentru a repara aceasta vulnerabilitate si a va asigura ca datele voastre nu sunt furate de catre vreo persoana.

Users of TaiG V1.0.0-1.3.0, supporting iOS 8.0-iOS 8.1.2, don’t need to rejailbreak. If you want to remove setreuid patch, add TaiG repo (res.taig.com) or 3K repo (apt.3kzhushou.com), and update TaiG 8.0-8.1.X Untether.

TaiG 8.0-8.1.X Untether poate fi instalat prin adaugarea in Cydia a repo-ului http://res.taig.com, pachetul fiind disponibil in cea mai recenta versiune acolo, astfel ca dupa adaguarea sursei veti putea instala pachetul pe iPhone, iPad si iPod Touch-urile voastre pentru a fi in siguranta.

Fara acest TaiG 8.0-8.1.X Untether, exista sansa ca unele aplicatii sa poata prelua rol de administrator si sa fure date importante din terminalele voastre, asa ca va recomand sa il instalati pentru ca procedura in sine este scurta si nu va afecteaza in vreun fel.

2 COMENTARII