Fa-ti MacBook-ul cool cu un logo iluminat (Video)

logo iluminat MacBookTe-ai plictisit de logo-ul iluminat al MacBook-ului tau ? Daca raspunsul este afirmativ, atunci poate vei fi interesati sa aplici un logo iluminat diferit pentru carcasa produsului companiei Apple, dupa cum puteti vedea in clipul video de mai jos.

In imaginea de mai sus puteti vedea cateva dintre logo-urile care modifica in totalitate aspectul logo-ului iluminat al carcasei MacBook-urilor noastre, simpla aplisare a sa pe carcasa modificand aspectul exterior al logo-ului standard conceput de catre compania Apple.

Practic vorbim despre un material care acopera majoritatea logo-ului standard al MacBook-ului, insa are o portiune libera care este acoperita de un material de culoare diferita, acesta iluminandu-se pentru a oferi un aspect complet diferit fata de cel standard.

Pretul unui asemenea accesoriu pentru MacBook este de numai 11 euro, astfel ca nu va trebui sa faceti o investitie foarte mare pentru a avea parte de o schimbare semnificativa, produsele putand fi cumparate din aceasta pagina a producatorului.