Stupid Zombies 3 – un nou joc inedit despre zombies (Video)

1

Stupid Zombies 3Stupid Zombies 3 este un joc lansat in cursul noptii trecute in App Store, iar daca va plac titlurile cu zombies, atunci probabil veti aprecia un nou joc interesant disponibil pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre.

In clipul video de mai sus puteti vedea experienta de joc de care vom beneficia dupa instalarea Stupid Zombies 3 in terminalele noastre, el fiind gandit pentru a pe oferi o actiune cat se poate de antrenanta intr-un format usor de inteles si de controlat din terminale mobile.

The Stupid Zombies have risen again, and our heroes are on the move! Drop some mad geometry and score huge combos with crazy bank shots! Send zombies flying with huge explosions and massive  3 Wild Weapons: the Trusty Shotgun, Fiery Flare Gun, and Grannie’s Homemade RPG. 100 Brain-Bustin’ Levels – And More to Come! Play With Your Friends and Save to the Cloud!

Stupid Zombies 3 ne pune la dispozitie 3 tipuri de arme cu ajutorul carora putem distruge zombii care incearca sa ne omoare, cea mai interesanta dintre ele fiind probabil RPG-ul bunicii care este capabil sa distruga in totalitate orice ii iese in cale pe parcursul jocului.

Stupid Zombies 3 este conceput cu nu mai putin de 100 de niveluri de joc, altele fiind in curs de dezvoltare, jocul avand un modul multiplayer si unul care ne permite sa salvam progresul din joc in iCloud pentru ca el sa poata fi continuat dupa un restore.

Stupid Zombies 3 este disponibil pentru DESCARCARE GRATUITA, in format universal, din App Store.

Pretul initial:
Nume:
Stupid Zombies 3

Gratuit

s





Developer: GameResort LLC
Universala
Categoria: Games


Descriere: The Stupid Zombies have risen again, and our heroes are on the move!
Drop some mad geometry and score huge combos with crazy bank shots!
Send zombies flying with huge explosions and massive destruction!

– 3 Wild Weapons: the Trusty Shotgun, Fiery Flare …


Dimensiunea aplicatiei este: 84.2 Mb