Politia din Brazilia a dezvaluit prototipul unui smartphone ce valoreaza 12 milioane de dolari

politie prototip smartphone 1Desi in mod normal ne-am astepta ca prototipurile de smartphone-uri noi sa fie prezentate de catre diversi angajati ai unor companii inainte ca dispozitivele sa ajunga pe piata, iata ca in 2015 pana si politia se ocupa cu asemenea activitati.

Astazi vorbim despre politia din Brazilia care a dezvaluit publicitatii prototipul unui Sony Xperia C5 in valoare de 12 milioane de dolari, el fiind confiscat de la o persoana care l-a furat dintr-un laborator de certificare in vederea vanzarii in Brazilia, aceasta intentionand sa il vanda.

Politia din Brazilia a organizat un flagrant pentru a putea aresta vanzatorul, insa dupa confiscarea sa a publicat si o imagine cu dispozitivul fara sa isi dea seama ca prezinta lumii intregi Sony Xperia C5 inainte ca Sony sa aiba ocazia de a il anunta intr-o conferinta oficiala.

Conform primelor estimari se pare ca acest prototip al Sony Xperia C5 ar avea o valoare de aproximativ 12 milioane de dolari, aceasta fiind suma pe care Sony ar fi investit-o pentru a-l dezvolta, asa ca vorbim despre un dispozitiv cu o valoare mare care trebuia tinut secret.

politie prototip smartphone

Practic, acum competitorii Sony vor sti in avans ce terminal a pregatit compania pentru lansare pe piata, iar multumirile merg la politia din Brazilia care s-a laudat in fata presei cu a sa captura fara sa realizeze ca afectat serios planurile celor de la Sony.