TaiG jailbreak iOS 8.4 pentru Mac a fost lansat

TaiG 1.0 macTaiG 1.0 pentru Mac a fost lansat cu doar cateva zeci de minute in urma pentru posesorii de iPhone, iPad si iPod Touch-uri, el permitand efectuarea iOS 8.1.3 – iOS 8.4 jailbreak pe terminalele noastre din sistemul de operare OS X.

Programul vine la cateva saptamani dupa lansarea TaiG 2.0 pentru Windows care permite efectuarea de iOS 8.1.3 – iOS 8.4 jailbreak pe iPhone, iPad si iPod Touch, pana acum aceasta procedura fiind posibila in OS X doar prin intermediul unei masini virtuale care rula Windows.

Hackerii echipei TaiG au lansat aceasta versiune a programului fara a oferi informatii suplimentare cu privire la solutia de jailbreak si fara a spune daca au implementat ceva nou in ea, sau au rezolvat ceva fata de cea mai recenta versiune a programului pentru platforma Windows.

Avand in vedere ca in ultimii ani solutiile de jailbreak au fost realizate pentru a functiona intr-un mod cat se poate de simplu, acest tutorial iOS 8.1.3 – iOS 8.4 jailbreak pentru Windows poate fi utilizat fara probleme si pe platforma OS X, pasii ce trebuie urmati fiind identici.

Puteti descarca TaiG 1.0 pentru Mac din aceasta pagina.

1 COMENTARIU