Blackberry Venice – primul smartphone Android al Blackberry apare in imagini

Blackberry Venice smartphone AndroidBlackberry Venice este primul smartphone Android al Blackberry asi astazi vedem o serie de presupuse de imagini de presa care prezinta noul terminal al companiei canadiene, el avand rolul de a atrage o serie noua de clienti catre companie.

In imagini veti vedea Blackberry Hub ruland pe Android si veti vedea o prezentare pentru presa a camerei de 18 megapixeli pe care compania canadiana a implementat-o in noul sau smartphone, acesta urmand a fi lansat initial doar pentru piata din SUA, unde exista multi fani Blackberry.

Revenind totusi la desicn, compania canadiana a ales sa foloseasca o filosofie clasica pentru smartphone-urile sale, exceptie facand ecranul curbat spre exterior care pare similar cu cel folosit pentru Samsung Galaxy S6 Edge, insa deocamdata nu stim ce functii urmeaza sa ofere el.

In ceea ce priveste smartphone-urile, Blackberry Venice are un ecran curbat pe margini cu diagonala de 5.4 inch, rezolutie de 2560 x 1440 pixeli, chip Snapdragon 808 cu procesor hexa-core, placa grafica Adreno 418 si 3 GB RAM, specificaiti “normale” pentru terminale Android.

Blackberry Venice smartphone Android 1

Deocamdata nu se stie sigur cand ar urma sa ajunga Blackberry Venice pe piata, insa cei care ne ofera aceste zvonuri sustin ca terminalul ar putea fi lansat oficial in luna noiembrie, insa ramane de vazut ce vor decide cei de la Blackberry in final.

Blackberry Venice smartphone Android 2

Blackberry Venice smartphone Android 3

1 COMENTARIU

  1. Seamana mai mult cu un lg l5-7-9 Doar ca are ecranul curbat … Urat ca au renuntat la blackberry os era optimizat chiar bine …cum ar fii sa vedem un iphone cu android ….