Apple recomanda zeci de aplicatii disponibile cu minim 50% reducere

aplicatii la pret redusPrintr-o noua sectiune de aplicatii publicata in cursul acestei zile in App Store, compania Apple recomanda zeci de aplicatii disponibile minim 50% reducere in momentul de fata pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre.

Compania Apple si-a facut un obicei din a colabora cu diversi dezvoltatori de aplicatii pentru platforma iOS in ideea de a oferi reduceri substantiale pentru diverse titluri disponibile in App Store, iar de aici au de castigat atat utilizatorii, cat si dezvoltatorii acestor titluri.

Majoritatea aplicatiilor recomandate de catre compania Apple prin App Store pentru descarcare la pret redus cu minim 50% sunt titluri populare promovate si in diverse ocazii de catre cei din Cupertino intr-o multitudine de sectiuni, asa ca veti avea in fata o lista de titluri excelente.

Avand in vedere ca vorbim despre o sectiune in care angajatii Apple au colaborat cu diverse companii pentru a oferi reduceri pentru propriile creatii, stiti ca toate titlurile sunt alese “pe spranceana” de catre angajatii celor din Cupertino, asa ca doar jocuri foarte bune sunt disponibile.

Daca sunteti interesati de aceasta sectiune de aplicatii, atunci o puteti accesa urmand acest link si selectand-o din aplicatia App Store sau iTunes.