Presedintele Samsung si startul nefericit al fiecarei conferinte

Jong-Kyun Shin presedinte SamsungCele mai importante conferinte Samsung din ultimii ani au inceput cu intrarea in scena a omului care conduce divizia mobila a companiei coreene, Jong-Kyun Shin, el fiind convins ca este omul potrivit pentru a anunta lansarea noilor produse.

Problema cu Jong-Kyun Shin este limba engleza, sau mai bine spus incapacitatea de a rosti corect inclusiv cuvintele care stau la baza denumirilor produselor, astfel ca fiecare inceput al unei conferinte Samsung are la baza un chin de a intelege ceea ce rosteste el.

In ultimii ani m-am amuzat copios cu incapatanarea lui Jong-Kyun Shin de a rosti diverse cuvinte in engleza in fata a sute de mii de oameni fara a reusi totusi sa se faca inteles, iar acest lucru a fost remarcat de multi care s-au intrebat de ce tot insista el sa chinuie audienta evenimentelor Samsung.

Este adevarat ca de vreo 2 conferinte incoace rolul sau a fost mult limitat pentru ca lumea pur si simplu nu intelege mai bine de jumatate din cuvintele “rostite” de catre el, insa realitatea este ca prezenta sa in conferinte ar trebui redusa la un Hello, Enjoy the show si Thank you.

https://www.youtube.com/watch?v=LmhUwJOw-rc

Apple a aratat lumii intregi cat de importante sunt conferintele pentru prezentarea unor produse, a reusit sa faca un show din multe dintre ele, sa captiveze atentia audientei, insa cei de la Samsung n-au reusit inca sa copieze acest lucru, probaibl pentru ca mandria lui Jong-Kyun Shin conteaza mai mult decat mesajul ce trebuie transmis de companie.

Cineva trebuie sa-i spuna lui Jong-Kyun Shin ca mesajele importante trebuie transmise de oameni care stapanesc limba engleza si indiferent de pozitia sa in companie, nu reuseste decat sa se faca de ras incercand sa vorbeasca engleza, dar poate intr-un final va intelege asta.

Pana atunci, va las in compania vorbitorului de limba engleza Jong-Kyun Shin.