Quell Memento+ este aplicatia gratuita a saptamanii pentru iPhone si iPad

Quell Memento+

Apple a anuntat aplicatia gratuita a saptamanii in cursul noptii trecute in App Store pentru iPhone, iPad si iPod Touch, ea putand fi descarcata fara plata de catre utilizatorii care doresc sa beneficieze de promotie.

Quell Memento+ este aplicatia gratuita a saptamanii oferita de catre compania Apple, titlul fiind creat special pentru cei carora le plac jocurile de tip puzzle in care pot avea parte si de putina relaxare multumita modului in care a fost gandit intregul gameplay.

Forget the world. Fall in love with this enchanting zen puzzler. Set within an old abandoned house, the player restores order to the jumbled memories of the last occupant, and in doing so embarks on a haunting journey of self-discovery and reflection. Suitable for all ages, this is an experience that will stay with you long after you put it down.

Conform dezvoltatorilor sia, jocul Quell Memento+ are intreaga actiune centrata intr-o veche casa abandonata, utilizatorii avand rolul de a restaura legea si ordinea pentru a acapara memoriile vechiului locuitor al locatiei respective si a participa la o poveste extrem de interesanta.

Quell Memento+ este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA, in format universal, din App Store.