Prima Pagina smartphone Samsung si ASUS au smartphone-urile care se incarca cel mai repede

Samsung si ASUS au smartphone-urile care se incarca cel mai repede

incarcare iPhoneSamsung si ASUS au smartphone-urile care se incarca cel mai repede, iar asta aflam multumita unui test extins facut de catre o publicatie americana care a dorit sa vada cat de eficient sunt aceste tipuri de tehnologii.

Conform acestei publicatii, Samsung Galaxy S6 este smartphone-ul care se incarca cel mai repede, el fiind urmat indeaproape de catre ASUS Zenfone 2, terminalul iPhone 6 al celor de la Apple fiind plasat pe ultima pozitie in pozitie in acest top cu cea mai indelungata perioada de incarcare.

Conform rezultatelor, ASUS Zenfone 2 are cea mai rapida rata de incarcare in 15 minute, incarcand o baterie pana la 32% din capacitate in aceasta perioada, Samsung Galaxy S6 fiindu-i aproape cu 27% din baterie incarcata intr-o perioada atat de scurta de timp, Motorola Droid Turbo fiind plasat pe pozitia a treia.

Lucrurile se schimba radical daca ne uitam la rata de incarcare inregistrata de catre bateria terminalelor la 30 de minute de la conectarea la o priza, atat ASUS Zenfone 2, cat si Samsung Galaxy S6 incarcandu-se pana la 53% din total intr-o perioada atat de scurta de timp.

incarcare iPhone 1

Daca in aceste doua smartphone-uri se incarca pana la jumatate din capacitatea bateriei in doar jumatate de ora, oare cat este nevoie pentru o incarcare completa? Ei bine raspunsul il puteti vedea mai jos, Samsung Galaxy S6 avand nevoie de o ora si 22 minute pentru o incarcare completa.

In cazul ASUS Zenfone 2 perioada necesara pentru o incarcare completa fiind de o ora si 36 de minute, asta in timp ce terminalul iPhone 6 al companiei Apple are nevoie de o ora in plus pentru un total de doua ore si 35 de minute pentru o incarcare completa a bateriei.

incarcare iPhone 2

Desi cei de la Apple au implementat un sistem de incarcare rapida a bateriei in iPhone-uri, acesta nu este la fel de eficient precum cel al terminalelor Samsung sau ASUS, el dezactivandu-se dupa o anumita perioada, iar rezultatul il vedeti deja in imagini.

  • Attilar1

    Oare cat de sanatoase sunt aceste incarcari rapide ? Cred ca bateriile incarcate astfel nu tin la fel de mult ca bateriile incarcate “normal”.

  • EuGeorge

    Nu stiu daca iti afecteaza bateria, dar poți seta din opțiunile telefonului daca vrei sa folosești sistemul de încărcarea rapida sau nu astfel daca banuiesti sau crezi ca afectează sa folosesti aceasta functie doar cand ai nevoie.

    Daca lasi telefonul la incarcat peste noapte spre exemplu clar nu ai nevoie, dar daca ti s-a închis telefonul si ai prins o priza undeva pt un 15-30 min este nemaipomenit.