Samsung si ASUS au smartphone-urile care se incarca cel mai repede

incarcare iPhoneSamsung si ASUS au smartphone-urile care se incarca cel mai repede, iar asta aflam multumita unui test extins facut de catre o publicatie americana care a dorit sa vada cat de eficient sunt aceste tipuri de tehnologii.

Conform acestei publicatii, Samsung Galaxy S6 este smartphone-ul care se incarca cel mai repede, el fiind urmat indeaproape de catre ASUS Zenfone 2, terminalul iPhone 6 al celor de la Apple fiind plasat pe ultima pozitie in pozitie in acest top cu cea mai indelungata perioada de incarcare.

Conform rezultatelor, ASUS Zenfone 2 are cea mai rapida rata de incarcare in 15 minute, incarcand o baterie pana la 32% din capacitate in aceasta perioada, Samsung Galaxy S6 fiindu-i aproape cu 27% din baterie incarcata intr-o perioada atat de scurta de timp, Motorola Droid Turbo fiind plasat pe pozitia a treia.

Lucrurile se schimba radical daca ne uitam la rata de incarcare inregistrata de catre bateria terminalelor la 30 de minute de la conectarea la o priza, atat ASUS Zenfone 2, cat si Samsung Galaxy S6 incarcandu-se pana la 53% din total intr-o perioada atat de scurta de timp.

incarcare iPhone 1

Daca in aceste doua smartphone-uri se incarca pana la jumatate din capacitatea bateriei in doar jumatate de ora, oare cat este nevoie pentru o incarcare completa? Ei bine raspunsul il puteti vedea mai jos, Samsung Galaxy S6 avand nevoie de o ora si 22 minute pentru o incarcare completa.

In cazul ASUS Zenfone 2 perioada necesara pentru o incarcare completa fiind de o ora si 36 de minute, asta in timp ce terminalul iPhone 6 al companiei Apple are nevoie de o ora in plus pentru un total de doua ore si 35 de minute pentru o incarcare completa a bateriei.

incarcare iPhone 2

Desi cei de la Apple au implementat un sistem de incarcare rapida a bateriei in iPhone-uri, acesta nu este la fel de eficient precum cel al terminalelor Samsung sau ASUS, el dezactivandu-se dupa o anumita perioada, iar rezultatul il vedeti deja in imagini.