Siri este folosit cu succes ca metoda de promovare a prezentarii iPhone 6S

Siri marketing prezentare iPhone 6S 9 septembrieAseara compania Apple a anuntat prezentarea iPhone 6S in data de 9 septembrie si invitatia trimisa jurnalistilor americani avea in prim-plan asistentul personal Siri care va beneficia de o serie noua de functii.

Ideea de a include Siri in invitatia trimisa jurnalistilor are la baza un amplu plan de marketing gandit de catre compania Apple pentru a promova prezentarea iPhone 6S din 9 septembrie, asistentul personal ajutand la crearea unui buzz imens in jurul anuntului celor din Cupertino.

Dupa promovarea asistentului personal Siri pe invitatia trimisa jurnalistilor, enorm de multi utilizatori au inceput sa-l intrebe ce va prezenta Apple in respectiva data, iar raspunsurile asistentului au fost promovate intens pe retelele de socializare de pe glob.

Practic Apple a combinat interesul vis-a-vis de prezentarea iPhone 6S cu asistentul personal Siri pentru a atrate extrem de multa atentie nu doar asupra viitorului smartphone, ci si asupra asistentului sau personal, iar pana acum misiunea pare sa fi fost indeplinita cu succes de catre ingineri.

Mai jos aveti cateva dintre raspunsurile oferite de catre Siri pentru utilizatorii curiosi sa afle ce va fi prezentat in 9 septembrie, insa sunt sigur ca altele vor mai fi adaugate pana atunci.

Siri raspunsuri prezentare iPhone 6S 9 septembrie

Siri raspunsuri prezentare iPhone 6S 9 septembrie 2

Siri raspunsuri prezentare iPhone 6S 9 septembrie 3

Siri raspunsuri prezentare iPhone 6S 9 septembrie 4

Siri raspunsuri prezentare iPhone 6S 9 septembrie 5

Siri raspunsuri prezentare iPhone 6S 9 septembrie 6

Siri raspunsuri prezentare iPhone 6S 9 septembrie 7

Siri raspunsuri prezentare iPhone 6S 9 septembrie 8