Nighty Night Circus este aplicatia gratuita a saptamanii pentru iPhone si iPad

Nighty Night Circus aplicatia gratuita a saptamaniiApple a anuntat aplicatia gratuita a saptamanii in cursul noptii trecute in App Store pentru iPhone, iPad si iPod Touch, ea putand fi descarcata fara plata de catre utilizatorii care doresc sa beneficieze de promotie.

Nighty Night Circus este aplicatia gratuita a saptamanii pentru iPhone, iPod Touch si iPad, ea fiind continuarea uneia dintre cele mai populare aplicatii care ne ajuta inclusiv sa ne adormim copiii atunci cand este cazul, gameplay-ul sau fiind cat se poate de sugestiv in acest sens.

Conform dezvoltatorilor Nighty Night Circus, aplicatia ii aduce pe copii in taramul virtual al unui circ in care ei vor avea rolul de a convinge animalele sa se culce noaptea, nu mai putin de 8 animalute dragalase fiind create de catre dezvoltatori special pentru acest titlu.

Nighty Night Circus has a magical setting and a very special bedtime-atmosphere full of animations and color. Children find themselves in a circus setting with 8 circus animals, which they can bring to bed by switching off the lights or blowing out candles. Each circus animal performs several tricks and wants to show them off to the child before going to sleep. “Nighty Night Circus“ is the perfect App for a daily go-to-sleep ritual with cute animals, sweet lullaby music and great narration.

Pentru ca vorbim despre lumea virtuala a unui circ, fiecare dintre cele 8 animale prezente in Nighty Night Circus este capabila sa faca diverse trucuri inainte de a se culca, astfel ca ai nostri copiii vor fi incantati de ceva inainte de a inchide iDevice-urile si a se culca.

Conform dezvoltatorilor, ilustratiile din jocul Nighty Night Circus au fost create de catre o artista nominalizata la Oscar in cursul anului 2002, iar pentru cei interesati pot fi activate pana la 11 animale pe care copiii le pot ajuta sa se culce atunci cand este cazul.

  • Stunning designs and animations by Oscar nominated artist Heidi Wittlinger
  • Great illustrations and animations
  • Up to 11 interactive animals (Lion, Elephant, Seal, Fleas, Rabbit, Snake, Owl, Monkey, Pig, Fish and Bear)
  • Autoplay-mode
  • 16 languages with narration: English (UK and US), German, Swiss German, Spanish, French, Dutch, Swedish, Italian, Norwegian, Brazilian Portuguese, Russian, Turkish, Chinese, Japanese and Korean.

Aplicatia Nighty Night Circus este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA, in format universal din App Store.