1 milion de Apple Watch-uri ar fi fost vandute doar in China

Apple Watch displayApple nu a furnizat date oficiale privind vanzarile Apple Watch in diverse tari de pe glob, insa conform unor informatii oferite de catre o companie din China, aproximativ 1 milion de unitati ale Apple Watch ar fi fost vandute acolo.

Aceasta companie monitorizeaza o gama foarte mare de aplicatii folosite de catre jumatate de miliard de utilizatori chinezi de terminale mobile, deci datele sale ar trebui sa prezinte cat se poate de bine vanzarile de ceasuri inteligente ale companiei Apple.

Acum cateva saptamani cei de la IDC au estimat ca Apple ar fi vandut 3.6 milioane de Apple Watch-uri in intreaga lume in Q2 2015, iar daca aceasta cifra este reala, atunci o treime dintre ele ar fi fost vandute numai in China, o piata extrem de importanta.

Sales of Apple Watch in China have exceeded 1.07 million total devices, according to a big data analysis by a Chinese company called TalkingData. TalkingData is a mobile app monitoring platform used by 80,000 apps, including China’s extremely popular chat app WeChat.

Apple nu ofera date despre vanzarile Apple Watch deoarece vorbim despre un produs dintr-o categorie noua care desigur ca nu are vanzari spectaculoase imediat dupa lansarea pe piata, dar care cel mai probabil va atrage mai multi consumatori in urmatoarele luni.