Trick Shot este Editor’s Choice-ul saptamanii in App Store

Trick ShotTrick Shot este Editor’s Choice-ul saptamanii in App Store, iar dupa cum o sugereaza si numele, aplicatia a fost gandita pentru cei carora le place sa “traga” trick shot-uri la baschet, aplicatia fiind totusi gandita putin diferit.

Mai exact, voi veti avea in continuare obiectivul de a directiona o minge spre un punct de intrare, doar ca nu vorbim despre o minge de baschet sau despre un cos, ci despre directionarea sa prin diverse obstacole inteligent plasate.

Dezvoltatorul Trick Shot a creat un joc foarte complex in care avem de parcurs o serie de niveluri in care o multitudine de obstacole sunt plasate intr-un asa mod incat sa ne impuna sa ne punem la “bataie” inteligenta pentru a completa fiecare nivel si a ajunge la final.

A game where all you have to do is throw a ball into a box, simple? Trick Shot is a minimalist physics puzzler with 90 levels and an infinite supply of bouncy balls to get that perfect shot.

Trick Shot are disponibile nu mai putin de 90 de niveluri create de catre dezvoltator si un numar infinit de mingi pe care le putem directiona spre cosuri, astfel ca veti avea la indemana un joc in care va veti putea pierde timpul atunci cand aveti nevoie de o “distractie”.

Trick Shot este disponibil pentru DESCARCARE in format universal din App Store.