iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor avea ecrane cu 488 si 460 de pixeli per inch?

3

iPhone 6S 6S Plus pixeli per inchiPhone 6S si iPhone 6S Plus ar putea avea ecrane cu 488 si 460 de pixeli per inch daca este sa dam crezare unui zvon publicat de catre o sursa asiatica de la care au venit in trecut informatii valide despre produse inca nelansate.

Conform informatiilor oferite de catre aceasta sursa, si a unor imagini, iPhone 6S si iPhone 6S Plus urmeaza sa aiba ecrane cu rezolutie de 2000 x 1125 pixeli si 2208 x 1242 pixeli, acestea avand 488ppi si respectiv 460ppi in baza diagonalei ecranelor.

In momentul de fata iPhone 6 are un ecran cu 326ppi si iPhone 6 Plus are un ecran cu 401ppi, astfel ca am vorbi despre o crestere substantiala a claritatii ecranelor, insa asta doar daca informatiile privind existenta acestor produse ar fi adevarate.

Din pacate rezolutiile prezentate pentru ecranele iPhone 6S si iPhone 6S Plus sunt departe de ceea ce ar putea oferi Apple si pana acum nici macar un singur zvon nu a aparut pentru a le anunta, asa ca sansele ca aceste informatii sa fie valide sunt mai mici de 10%.

iPhone 6S 6S Plus test performante

La fel de grea de crezut este si captura de ecran vizibila mai sus, ea prezentand faptul ca iPhone 6S are un chip A9 cu procesor dual-core tactat la 1.8 GHz si 2 GB RAM, frecventa de lucru fiind prea mare pentru un procesor al Apple, compania americana urmand a folosi un procesor triple-core.

Din pacate ni s-a demonstrat anul acesta ca rezultatele vizibile prin website-ul Geekbench pot fi trucate, astfel ca ramane doar sa asteptam prezentarea iPhone 6S din 9 septembrie pentru a vedea intr-adevar ce ne-a pregatit compania Apple pentru noile sale terminale.

Conferinta pentru prezentarea iPhone 6S urmeaza sa aiba loc miercuri, 9 septembrie, insa intre timp va recomand sa descarcati aplicatia iDevice.ro, faceti un bookmark primei pagini a iDevice.ro, abonati-va la newsletter sau abonati-va la notificarile desktop pentru a primi cele mai noi stiri din lumea tehnologiei.