Papa Francisc intarzie livrarile iPhone 6S

Papa Francisc livrari iPhone 6SPapa Francisc intarzie livrarile iPhone 6S, sau cel putin pe cele din anumite zone ale New York si Philadelphia pe care el va vizita in cursul zilei de 25 septembrie ca parte a marii vizite pe care o face pe continentul american in urmatoarea perioada.

UPS, unul dintre principalii curieri folositi de catre compania Apple pentru a livra produse in SUA, a anuntat zilele trecute faptul ca livrarile de colete in anumite zone din New York si Philadelphia vor fi intarziate din cauza masurilor de securitate impuse cu ocazia vizitei Papei Francisc.

Codurile postale ale respectivelor zone au fost publicate de catre cei de la UPS si daca asteptati vreun colet intr-una dintre respectivele zone, atunci stiti ca s-ar putea sa aveti ceva mai mult de asteptat pana cand terminalul iPhone 6S sau iPhone 6S Plus va ajunge la locatia de livrare.

Separat de UPS, cei de la FedEx vor fi cu siguranta afectati de aceleasi probleme, insa daca doriti sa primiti sigur terminalul vostru in cursul zilei de vineri, atunci ar trebui sa discutati cu cei de la firma de curierat pentru a vedea daca veti putea ridica pachetul Apple direct de la depozitul lor.

Security measures will be in place in areas of Washington, D.C., New York City, and Philadelphia as Pope Francis visits the United States September 22-27, 2015. UPS is implementing contingency plans to minimize service impacts.

Acestea fiind spuse, este bine sa stiti din timp ce intarzieri exista la livrare, mai ales daca aveti vreo persoana care urmeaza sa se intoarca in tara vineri sau sambata si urmeaza sa va aduca unul dintre noile produse Apple, sau oricare altul ce trebuia livrat vineri, 25 septembrie.