Primele impresii despre iOS 9.0.2

primele impresii iOS 9.0.2Primele impresii despre iOS 9.0.2 dupa instalarea acestei versiuni a sistemului de operare pe iPhone 6 Plus, iPhone 6S si iPhone 6S Plus sunt bune, iar acum cateva minute v-am prezentat si un test de viteza intre iOS 9.0.1 si iOS 9.0.2.

V-am spus in acel articol ca nu am sesizat vreo diferenta notabila intre performantele iOS 9.0.1 si iOS 9.0.2 pe cele trei terminale mentionate anterior si nici Geekbench nu mi-a dat de inteles ca ar fi vreo imbunatatire notabila intre ele, asa ca este bine sa nu va asteptati la asa ceva.

In iOS 9.0.2 compania Apple a rezolvat unele probleme destul de importante ale sistemului de operare, insa eu nu le-am intalnit pana acum, asa ca nu va pot spune prea multe despre ele si ramane sa va lamuriti singuri daca acele buguri enervante au fost rezolvate sau nu.

Primele mele impresii despre iOS 9.0.2 sunt bune in ideea in care sistemul de operare ramane in continuare fluid si foarte rapid pe iPhone 6S si iPhone 6S Plus, totul functioneaza la fel de bine ca inainte, insa nu va pot spune deocamdata nimic despre autonomia bateriei.

Probleme cu iOS 9.0.2 inca nu am avut si sper nici sa nu am, insa vorbim despre doar 12 ore trecute de la lansarea sa si pana in prezent, asa ca multe se pot intampla in urmatoarele zile, dar va voi tine la curent cu tot ceea ce descopar in sistem.

Care este prima voastra impresie despre iOS 9.0.2 ?