15 aplicatii secrete folosite de angajatii Apple

Astazi va vorbesc despre 15 aplicatii secrete folosite de angajatii Apple pentru a accesa diverse informatii existente in retelele securizate din interiorul campusului sau a sediior companiei americane, ori pentru a testa diversele produse pe care cei din Cupertino le dezvolta pentru lansare.

Majoritatea acestor aplicatii au mai fost prezentate in trecut, insa pentru cei dintre voi care afla despre ele pentru prima oara va spun ca aceasta este doar o parte din ceea ce are compania Apple creat pentru angajatii sai in ideea de a le usura munca atat in interiorul cat si in afara sediilor sale.

Fara a lungi prea mult discutia, mai jos aveti prezentate toate aplicatiile.

15 aplicatii secrete folosite de angajatii Apple

AppleConnect

AppleConnect
AppleConnect este o aplicatie folosita de catre angajatii Apple pentru a se conecta la retelele securizate din sediile companiei pentru a accesa documente interne, ei avand prin ea acces si la internet.

AppleWeb

AppleWeb
AppleWeb este un portal intern al Apple cu o varietate de informatii utile pentru angajati, dar si informatii despre fiecare dintre ei.

Daily Download

DailyDownload
DailyDownload este ca un ziar intern pentru angajatii Apple, aplicatia tinandu-i la curent cu noutatile importante.

GKTank

GKTank
GKTank este un joc special dezvoltat de care Apple pentru ca angajatii sa poata testa noul Game Kit.

Inferno

Inferno
Inferno este o aplicatie pentru benchmarking creata in ideea de a testa hardware-ul implementat in noule iDevice-uri.

iPlano

iPlano
iPlano este o aplicatie creata special pentru a le permite angajatilor sa afle unde trebuie sa plaseze produsele pe mesele din Apple Store.

MobileGenius

MobileGenius
MobileGenius este aplicatia folosita de catre angajatii Apple din Genius Bar pentru a verifica informatii despre clienti si a testa iDevice-urile defecte.

MobileRadar

MobileRadar
MobileRadar este o aplicatie speciala pentru angajati prin care pot fi raportate diverse buguri descoperite in iOS sau aplicatiile dezvoltate de catre compania americana.

Operator

Operator
Operator este una dintre aplicatiile complexe ale Apple, ea oferind posibilitatea de a testa senzorii iDevice-urilor impreuna cu difuzorul sau difuzoarele terminalelor.

Receipts

Receipts
Receipts este o aplicatie speciala pentru a deduce cheltuielile facute de catre angajatii Apple, acestia scanand chitantele pentru a recupera banii cheltuiti in exercitarea functiilor.

Red Zone Mobile

Red Zone Mobile
Red Zone Mobile este o aplicatie speciala a mangerilor Apple Store-urilor, acestia putand compara performantele lor in vanzari cu cele ale altor magazine.

Skybox

Skybox
Din pacate pentru Skybox nu exista o descriere, dar pare a fi o aplicatie pentru organizare.

Switchboard

Switchboard
Switchboard este un App Store special pentru angajatii Apple, prin el putand fi instalate si actualizate aplicatiile interne ale Apple.

TouchFighter 2

TouchFighter 2
TouchFighter 2 este un joc dezvoltat de catre angajatii Apple pentru a testa accelerometrul si probabil giroscopul iDevice-urilor.

UniBox

UniBox
UniBox este o aplicatie de mesagerie creata de catre Apple pentru angajati, prin ea fiind, aparent, contactati cei care trebuie sa se intoarca la serviciu cand exista probleme majore.