Prima Pagina iPhone 6S Calitatea apelurilor telefonice pe iPhone 6S

Calitatea apelurilor telefonice pe iPhone 6S

Calitatea apelurilor telefonice iPhone 6SCalitatea apelurilor telefonice pe iPhone 6S si iPhone 6S Plus este unul dintre aspectele importante pe care oricine trebuie sa le aiba in vedere deoarece vorbim totusi despre doua telefoane inteligente pana la urma.

Compania Apple nu a anuntat anul acesta vreo imbunatatire pentru calitatea apelurilor telefonice pe iPhone 6S si iPhone 6S Plus, iar acest lucru este usor de inteles cand incepeti sa faceti primele apeluri telefonice folosind noile produse ale companiei Apple dupa achizitie.

In testele facute pana acum, calitatea apelurilor telefonice pe iPhone 6S si iPhone 6S Plus este foarte apropiata de cea oferita de catre iPhone 6 si iPhone 6 Plus, in niciun caz mai slaba, insa in niciun caz nu vorbim despre o imbunatatire substantiala a calitatii sunetelor redate in conversatii.

Calitatea apelurilor telefonice pe iPhone 6S si iPhone 6S Plus

Ca sa fiu complet sincer cu voi, ma asteptam ca anul acesta Apple sa nu imbunatateasca major calitatea apelurilor telefonice pe iPhone 6S si iPhone 6S Plus, iar asta deoarece terminalele ofera oricum o calitate foarte buna pentru apelurile telefonice, asta daca si reteaua o suporta.

Calitatea apelurilor telefonice pe iPhone 6S si iPhone 6S Plus este excelenta daca vorbim despre apelurile telefonice VoIP, insa in cazul celor facute prin retelele de telefonie mobila totul depinde de terminalul interlocutorului vostru si de reteaua pe care o foloseste.

Din fericire calitatea apelurilor telefonice pe iPhone 6S si iPhone 6S Plus este foarte buna multumita microfoanelor pentru anularea zgomotelor ambientale, interlocutorii auzindu-se foarte clra, insa din nou, totul in functie de tipul de apel pe care il faceti si reteaua folosita.

Acestea fiind spuse, daca va faceati grija in legatura cu calitatea apelurilor telefonice pe iPhone 6S si iPhone 6S Plus, va spun ca nu trebuie sa va temeti deoarece veti avea parte de o experienta foarte buna atat timp cat interlocutorii vostri folosesc un telefon mobil suficient de bun.

 • @Gabriel Sterescu: Nope.

 • @eugen: Am una din 6, dar o s-o schimb cu una din 4.

 • radu

  @zaone: in timpul unei convorbiri se poate forma un alt numar care sal gasesc si dupa ce inchei apelul

 • @radu: N-am testat vreodata, dar teoretic nu poti sa faci asta pentru ca aplicatia Phone e “ocupata” cu apelul tau.

 • Bogdan Mitrică

  nu stiu de ce de ceva timp se aude foarte incet in timpul unui apel; a trebuit sa instalez tweakuri pentru a amplifica sunetul deoarece pe zi nu prea auzeam nimic in timpul unui apel daca era zgomot pe langa mine si stiu foarte bine ca la inceput nu era asa!

  are mizerie in casca? (nu pare) sau care este cauza? a mai intalnit cineva asta?

 • Daniel

  Da Bogdan eu mai am problema asta ce ceva timp si nu ii dau de cap. Probabil o sa-l duc in service pana la urma.

 • Posibil sa fie de la iOS… Rezolvare? Doar update-uri daca mai schimba Apple ceva, sau tweak-uri.

 • Costi

  apeluri VoLTE vreodata?sau macar e capabil??

 • @Costi: Daca vor dori operatorii de telefonie mobila, abia a facut Orange pentru Samsung.
  Si iPhone 6 poate face apeluri VoLTE.

 • MIHAIDAMAS

  @Bogdan Mitica
  Sigur are praf pe casca receptorului. Am patit-o si eu pe iPhone 6 plus. Securata cu un miniaspirator de praf si dupa un pic de alcool.

 • jenei

  Poti sa introduci numarul in keypad, dupa care sa faci screenshot.

 • icetkk

  Ce model de iPhone ai? Sunt 95% sigur că nu e de la iOS.
  Se poate să ai grătarul de la difuzor astupat sau chiar difuzorul fisurat. În cel mai rău caz, cu maximum 100 de lei schimbi difuzorul la un service.

 • icetkk

  Dar nu orice fel de alcool, ci doar izopropilic! Se găsește la magazinele de electronică, e 7-15 lei.

 • Bogdan Mitrică

  iphone 6
  rezolvarea a fost sa curat acea sita de la difizor; a trebuit sa frec cu ceva semiabraziv destul de tare pentru a scoate acea mizerie; acum se aude perfect!

  am sesizat ca si difuzorul era imbacsit si microfonul la fel, pe acelea nu le-am putut curata la fel de bine dar cu siguranta este mai bine decat inainte de a fi curatat!

  ms de pont! 🙂