iOS 9 este instalat pe peste jumatate din iDevice-uri

iOS 9 instalat pe peste jumatate din iPhone, iPad iPod TouchiOS 9 este isntalat pe peste jumatate dintre iPhone, iPad si iPod Touch-urile active in lumea intreaga, mai exact pe 57% dintre terminalele monitorizate de catre compania Apple in momentul de fata.

Informatia vine direct din website-ul Apple dedicat dezvoltatorilor de aplicatii pentru platforma iOS, cei din Cupertino spunand ca iOS 9 este deja instalat pe mult mai multe terminale decat iOS 8 la doar doar trei saptamani din momentul lansarii oficiale pentru utilizatorii de pe glob.

Compania Apple s-a laudat acum cateva saptamani cu rata de adoptie a iOS 9, aceasta depasind 50% in doar cateva zile, insa se pare ca acum cresterea este mult mai mica decat se asteptau cei din Cupertino, asta in ciuda numeroaselor update-uri care au fost lansate pentru a rezolva problemele.

Apple a lansat trei versiuni ale iOS 9 in trei saptamani din momentul lansarii oficiale, sistemul de operare avand foarte multe probleme in momentul de fata, o parte dintre cele initiale fiind rezolvate in iOS 9, iOS 9.0.1 si iOS 9.0.2, iar actualizarile cu siguranta vor continua in perioada urmatoare.

Ca sa fiu sincer, rata de adoptie a iOS 9 pare sa fie mai mare decat cea a iOS 8, insa vom vedea in lunile urmatoare cum vor evolua lucrurile, multi utilizatori fiind deja reticenti in legatura cu actualizarile pe care compania Apple le lanseaza in ultima perioada pentru iDevice-urile noastre.

6 COMENTARII

  1. Cezar are dreptate, cred ca sunt multi care au facut downgrade dupa ce au “gustat” iOS 9. Cifrele pot fi umflate si greu de verificat

  2. De la 9 avem numai probleme, sacadează , nu merge cum trebuie, pai când lauzi atât iOS 9 ar trebui să-l scoți curat , fluent fără probleme, sa te bucuri de ceva nou nu să-ți faci nervi, si sa înceapă sa meargă doar după nu știu cate actualizări , ingineri ingenioși Apple ….

  3. A incercat cineva sa activeze “Reducere miscare” ? De ia iOS 7 il tin activat. Se misca totul mult mai repede si nu prea am nevoie de efectul ala.