Super Sharp este al doilea Editor’s Choice al saptamanii

Super Sharp al doilea Editor's ChoiceSuper Sharp este al doilea Editor’s Choice al saptamanii promovat de catre compania Apple in App Store pentru posesorii de iPhone, iPad si iPod Touch-uri din lumea intreaga, cei din Cupertino alegand in general cate doua aplicatii in aceasta saptamana.

Conform dezvoltatorilor Super Sharp, jocul este unul de tip puzzle in care vom trebui sa descoperim cele mai bune combinatii de miscari pentru a putea trece de la un nivel la altul intr-o lume virtuala creata pentru a deveni din ce in ce mai dificila de la un nivel la altul.

Conform creatorilor Super Sharp, jocul ne pune la dispozitie nu mai putin de 120 de nivele cu grafica ingenioasa, insa pentru a le rezolva pe toate va trebui sa va puneti intuitia la “incercare” deoarece tot ceea ce pare simplu la inceput va deveni extrem de dificil pe parcursul evolutiei gameplay-ului.

Your finger has never been so sharp! Cut with skill to complete the 120 ingenious physics levels of Super Sharp and become a cut master!

Super Sharp este disponibil pentru DESCARCARE in format universal din App Store.