Prima Pagina Nexus Nexus 6P vs iPhone 6 – comparatia camerelor

Nexus 6P vs iPhone 6 – comparatia camerelor

Nexus 6P comparatie camera iPhone 6Nexus 6P este cel mai recent smartphone lansat de catre compania Google in parteneriat cu cei de la Huawei, terminalul fiind prezentat acum aproape doua saptamani si fiind disponibil pentru achizitie deja in SUA, iar astazi vedem o comparatie intre a sa camera si cea a iPhone 6.

Nexus 6P are un ecran de 5.7 inch si probabil o comparatie mai potrivita ar fi fost cu camera iPhone 6S Plus, insa in lipsa sa ne multumim si cu comparatia facuta cu iPhone 6, desi vorbim despre o tehnologie veche de un an de zile depasita din plin de camerele noilor iPhone-uri.

Nexus 6P vs iPhone 6 – comparatia camerelor

Nexus 6P are o camera de 12 megapixeli capabila sa inregistreze video in format 4K, are dual LED flash, dimensiune pixel de 1.55µm, deschidere f/2.0 si dimensiune senzor de 1/2.3″.

iPhone 6 are o camera de 8 megapixeli capabila sa inregistreze in format 1080p, are dual flash LED, dimensiune pixel de 1.5µm, deschidere de f/2.2 si dimensiune senzor de 1/3″.

Bun, fara a lungi prea mult discutia, prima poza este intotdeauna a Nexus 6P, in timp ce a doua este intotdeauna a iPhone 6. Care terminal vi se pare ca are camera mai buna ?

Nexus 6P poze comparative iPhone 6

iPhone 6 poze comparative Nexus 6P

iPhone 6 poze comparative Nexus 6P 1

iPhone 6 poze comparative Nexus 6P 2

iPhone 6 poze comparative Nexus 6P 3

iPhone 6 poze comparative Nexus 6P 4