UniversalForce aduce 3D Force pe vechile iDevice-uri

UniversalForceUniversalForce este un nou tweak lansat in cursul noptii trecute pentru iPhone, iPad si iPod Touch-uri, el avand rolul de a ne permite sa folosim functia 3D Touch inclusiv pe terminalele vechi care ruleaza iOS 9 dar nu au acest sistem activ nativ din partea companiei Apple.

UniversalForce functioneaza exact la fel precum orice alt tweak care emuleaza functionalitatea 3D Touch in terminalele vechi, gesturile Peek si Pop fiind disponibile exact precum in iPhone 6S si iPhone 6S Plus, deci practic aveti parte de aceeasi functionalitate in vechil voastre terminale.

Daca sunteti interesati de UniversalForce, il puteti descarca gratuit in versiune beta din repo-ul http://repo.ioscreatix.com al Cydia, iar pentru a beneficia de adevaratul 3D Touch este ideal sa il combinati cu Hapticle care ofera haptic feedback.

9 COMENTARII

  1. Am instalat tampenia asta si acum nu mai pot intra in meniul poze am dezinstalat tot si nimic te rog frumos zaone o soluție,multumesc

  2. Sau poti incerca sa dezinstalezi cydia substrate care va dezinstala toate tweak-urile si probabil isi va reveni fara restore.

  3. Pe un iPhone 6, cu cele trei aplicatii instalate care imita 3D Touch, cum mai putem muta aplicatiile in foldere, caci atunci cand tii apasat pe o eplicatie, ea doar vibreaza si nu o poti misca. Va multumesc.