Prima Pagina WhatsApp Messenger WhatsApp Messenger aduce Quick Reply in iOS

WhatsApp Messenger aduce Quick Reply in iOS

WhatsApp Messenger Quick Reply iOS 9WhatsApp Messenger are incepand de zilele trecute disponibila functia Quick Reply in iOS 8 si iOS 9 pentru iPhone-urile care au instalata aplicatia celor de la Facebook, activarea acestui sistem fiind facuta automat, fara a fi necesara actualizarea aplicatiei.

Pentru cei dintre voi care nu stiu acest lucru, sistemul Quick Reply ne ofera posibilitatea de a raspunde rapid la mesajele primite direct dintr-un banner de notificare vizibil in partea superioara a ecranului sau dintr-o notificare afisata in ecranul de blocare al terminalelor.

In imaginea de mai sus puteti vedea cum functioneaza sistemul Quick Reply in WhatsApp Messenger pentru bannerele de notificari afisate in partea superioara a ecranului iOS-ului, tragerea in jos a unei notificari afisand chenarul de scriere, selectarea sa deschizand tastatura prin care puteti scrie mesajul ce mai apoi poate fi trimis.

In imaginea de mai jos vedeti cum arata totul in LockScreen, o glisare facuta din stanga spre dreapta pe notificare afisand butonul de Reply, raspundere, apasarea sa deschizand acelasi meniu de scriere a unui mesaj, fara a debloca terminalul vostru pentru a va bucura de aceasta functie.

WhatsApp Messenger Quick Reply iOS 9 1

Cei de la WhatsApp au activat sistemul Quick Reply din WhatsApp Messenger fara a anunta in vreun fel schimbarea, desi ea este una majora, functia fiind activata gradual pentru utilizatorii din intreaga lume in ultimele zile, asa ca nu toata lumea o va avea activa inca.

Teoretic functia Quick Reply din WhatsApp Messenger ar trebui sa functioneze pe toate terminalele iPhone cu iOS 8 si iOS 9 cand va fi activata complet pentru toata lumea, dar nimeni nu stie cat va dura aceasta procedura.

 • Soul

  La ce sa dai quick reply, cand nu este posibil sa vezi un preview al mesajului in notification daca nu ai jailbreak? … aiurea tare!

 • Daniel N

  pe 8.3 nu e ! 🙁

 • goguci

  Merge previewul 🙂

 • Daniel N

  merge, numai pe ios 8 nu merge x(

 • Soul

  Adevarat! My bad! :))
  Pe 4s ios 7.1 nu mergea … abia ieri mi-am luat 6s si am facut salult la ios 9, insa n-am apucat sa folosesc whatsapp, insa ma gandeam ca nu s-a schimbat nimic din moment ce cautasem pe net si gasisem:

  Why can’t I preview message text in my WhatsApp notifications?

  We’ve recently made changes to improve security and privacy in WhatsApp. Providing the most secure messaging experience possible means that we can no longer show message preview text in notifications, due to technical limitations in older versions of iOS and Windows Phone.

  Cheers,
  WhatsApp Support Team

 • marian_24

  Pe iPhone 6 cu iOS 8.4.1 nu merge

 • okyjunior

  Pe iphone 6+ cu ios 9.0.2 nu merge

 • Ia instalează-ți iOS 9.

 • Adrian

  Pe iPhone 6 cu iOS 9.1 funcționează.

 • @Adrian: Rabdare.

 • Pingback: WAReply - inregistrare audio in WhatsApp Messenger | iDevice.ro()