WhatsApp Messenger aduce Quick Reply in iOS

WhatsApp Messenger Quick Reply iOS 9WhatsApp Messenger are incepand de zilele trecute disponibila functia Quick Reply in iOS 8 si iOS 9 pentru iPhone-urile care au instalata aplicatia celor de la Facebook, activarea acestui sistem fiind facuta automat, fara a fi necesara actualizarea aplicatiei.

Pentru cei dintre voi care nu stiu acest lucru, sistemul Quick Reply ne ofera posibilitatea de a raspunde rapid la mesajele primite direct dintr-un banner de notificare vizibil in partea superioara a ecranului sau dintr-o notificare afisata in ecranul de blocare al terminalelor.

In imaginea de mai sus puteti vedea cum functioneaza sistemul Quick Reply in WhatsApp Messenger pentru bannerele de notificari afisate in partea superioara a ecranului iOS-ului, tragerea in jos a unei notificari afisand chenarul de scriere, selectarea sa deschizand tastatura prin care puteti scrie mesajul ce mai apoi poate fi trimis.

In imaginea de mai jos vedeti cum arata totul in LockScreen, o glisare facuta din stanga spre dreapta pe notificare afisand butonul de Reply, raspundere, apasarea sa deschizand acelasi meniu de scriere a unui mesaj, fara a debloca terminalul vostru pentru a va bucura de aceasta functie.

WhatsApp Messenger Quick Reply iOS 9 1

Cei de la WhatsApp au activat sistemul Quick Reply din WhatsApp Messenger fara a anunta in vreun fel schimbarea, desi ea este una majora, functia fiind activata gradual pentru utilizatorii din intreaga lume in ultimele zile, asa ca nu toata lumea o va avea activa inca.

Teoretic functia Quick Reply din WhatsApp Messenger ar trebui sa functioneze pe toate terminalele iPhone cu iOS 8 si iOS 9 cand va fi activata complet pentru toata lumea, dar nimeni nu stie cat va dura aceasta procedura.