iOS 9.1 – toate caracterele emoji noi (Video)

iOS 9.1 caractere emojiiOS 9.1 aduce peste 150 de caractere emoji noi special implementate de catre compania Apple pentru a le oferi posesorilor de iPhone, iPad si iPod Touch-uri mai multe optiuni pentru exprimarea sentimentelor.

Cele 150 de caractere emoji noi implementate de catre compania Apple in iOS 9.1 sunt disponibile si in OS X El Capitan 10.11.1, iar printre ele regasim diverse tipuri noi de mancare, degetul mijlociu, plus multe alte obiecte care in versiunile anterioare ale iOS nu erau reprezentate.

Mai jos aveti prezentate toate noile caractere emoji ale iOS 9.1.

Articolul precedentIata cele mai bune aplicatii noi lansate in App Store pe 23.10.2015
Articolul următorApple Watch 2 concept (imagini)
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.