Autonomia bateriei iOS 9.1

Autonomia bateriei iOS 9.1Autonomia bateriei iOS 9.1 este cu siguranta unul dintre subiectele importante pentru toti cei care au instalat noua versiune a sistmeului de operare pe iPhone, iPad si iPod Touch-uri saptamana aceasta, asa ca voi discuta despre ea in acest articol.

Autonomia bateriei iOS 9.1 s-a dovedit a fi, in cazul meu, mai buna decat autonomia bateriei iOS 9 pe iPhone 6S Plus in zielele trecute din momentul instalarii acestei actualizari si pana in prezent, iar acest lucru m-a surprins, ca sa fiu complet sincer cu voi.

Nu m-as fi asteptat ca Apple sa imbunatateasca intr-adevar autonomia bateriei iOS 9.1 cu aceasta actualizare pentru ca in general update-urile intermediare au la baza o multitudine de alte schimbari care reduc autonomia bateriei, asa ce eu unul sunt placut impresionat de schimbare.

Autonomia bateriei iOS 9.1

Autonomia bateriei iOS 9.1 s-a dovedit a fi cu pana la 10% mai buna decat in orice alte versiuni ale sistemului de operare iOS 9, cel putin in cazul meu, asa ca veti avea parte de cateva zeci de minute de utilizare in plus si cateva ore de stand by, in functie de iDevice-ul pe care il detineti.

Compania Apple nu a mentionat vreo imbunatatire pentru autonomia bateriei iOS 9.1, dupa cum era de asteptat, insa schimbarile tacite sunt cele mai bune, mai ales cand ele aduc o imbunatatire pentru modul in care functioneaza terminalele noastre in viata de zi cu zi.

Autonomia bateriei iOS 9.1 poate fi desigur imbunatatita suplimentar de catre voi prin dezactivarea functiilor inutile din iOS sau diverse aplicatii, dar si prin reducerea luminoizitatii ecranului si activarea sistemului de setare automata a luminozitatii, aceasta functie avand cel mai mare impact.

Acestea fiind spuse, voi ce parere aveti despre autonomia bateriei iOS 9.1 ?