Black Friday 2015 la eMAG.ro – toate detaliile

15

Black Friday 2015 eMAG.ro 1Black Friday 2015 la eMAG.ro incepe pe 20 noiembrie, in aceasta pagina, iar astazi cel mai mare magazin online din Romania a dezvaluit primele detalii importante cu privire la reducerile pe care urmeaza sa le ofere pentru produsele disponibile in propria oferta.

650.000 de produse vor fi disponibile la pret redus in campania Black Friday 2015 a celor de la eMAG.ro, valoarea totala a reducerilor promise de catre magazin fiind de peste 100 de milioane de lei, cea mai mare oferita pana in acest moment de catre ei.

UPDATE: Aici aflati ce reduceri are eMAG.ro de Black Friday 2015.

UPDATE 2: Aici aflati toate reducerile Black Friday 2015 in Romania.

Black Friday 2015 este a cincea editie a Black Friday pe eMAG.ro, fenomenul de shopping urmand a aduce incasari de 205 milioane de lei pentru cel mai mare magazin online din Romania, sau cel putin acestea sunt estimarile reprezentatilor sai.

Principalele categorii de produse care vor beneficia de reduceri in cadrul Black Friday 2015 la eMAG.ro sunt : televizoare, telefoane mobile, laptopuri, electrocasnice, produse de îngrijire personală și cosmetice, produse pentru casă şi grădină, cărţi, articole sportive, produse pentru copii, produse pentru mașină.

Mai multe detalii despre Black Friday 2015 la eMAG.ro aveti in comunicatul de presa de mai jos.

UPDATE: Se pare ca anul acesta eMAG va vinde tractoare de Black Friday, modelul Armatrac 854 fiind vandut la pretul de 99.999 LEI fata de 184.800 LEI cel normal.


 

eMAG organizează Black Friday, ziua cu cele mai multe reduceri din an, pe 20 noiembrie

 • eMAG oferă reduceri în valoare totală de peste 100 de milioane de lei
 • 650.000 de produse vor fi incluse în cea mai diversificată ofertă de la primul Black Friday din România: televizoare, telefoane mobile, laptopuri, electrocasnice, produse de îngrijire personală și cosmetice, produse pentru casă şi grădină, cărţi, articole sportive, produse pentru copii, produse pentru mașină;

București, 17 noiembrie 2015 – eMAG organizează, pe 20 noiembrie, cea de-a cincea ediție a Black Friday, cel mai mare eveniment de shopping online de până acum și oferă reduceri în valoare totală de peste 100 milioane de lei la 650.000 de produse. eMAG estimează că valoarea comenzilor va ajunge la 205 milioane de lei.

„Black Friday s-a transformat într-un fenomen de shopping cu un puternic impact social. Anul acesta, 6,7 milioane de români intenționează să cumpere de Black Friday, cu un milion mai mult față de anul precedent. Asta înseamnă peste o treime din populația României. Am muncit 9 luni pentru pregătirea evenimentului și sper să ne atingem obiectivul, să avem mulți clienți fericiți”, spune Iulian Stanciu, CEO eMAG.

Reducerile vor fi aplicate celei mai diversificate game de produse din oferta: televizoare, telefoane mobile, laptopuri, electrocasnice, produse de îngrijire personală și cosmetice, produse pentru casă şi grădină, cărţi, articole sportive, produse pentru copii, produse pentru mașină. În plus, peste 850 de magazine partenere care vând prin eMAG Marketplace sunt pregătite cu promoții pentru Black Friday.

Oameni și investiții:

La ediția din acest an, peste 1.200 angajați eMAG se ocupă de pregătirea evenimentului, 1100 în zona de operațiuni și 100 în comercial.  

Pentru pregătirea Black Friday 2015, eMAG a investit 4 milioane de euro în servere și dezvoltare de software, astfel încât experiența clienților pe site și pe mobil să fie una bună, chiar și la 300.000 de vizitatori simultan. Pentru ediția de anul acesta, eMAG a alocat o suprafață de depozitare de 55.000 de metri pătrați, echivalentă cu cea a 11 terenuri de fotbal. Pentru livrarea produselor, eMAG a încheiat parteneriate cu FAN Courier, Cargus, DPD așa încât comenzile să ajungă la clienți în perioada 21 – 29 noiembrie.

eMAG a lansat în 2011 evenimentul Black Friday pe piața din România și organizează ziua cu cele mai multe reduceri din an vineri, 20 noiembrie.

Stocuri de produse din ofertă:

   • 17.000 de televizoare
   • 60.000 de telefoane mobile
   • 10.000 de frigidere
   • 15.000 de laptopuri
   • 20.000 de jucării
   • 25.000 de parfumuri
   • 2.500 de scaune și canapele
   • 8.000 anvelope
   • 15.000 de cărți

Fondat în 2001 de antreprenori români, eMAG este un pionier al pieței de comerț online din România și a devenit un lider regional, cu prezență în Bulgaria, Ungaria și Polonia. De 14 ani investește constant în servicii care ajută clienții să salveze timp și bani, servicii care au în spate tehnologii dezvoltate în România.

Cu o gamă de produse în continuă creștere atât prin oferta proprie, cât și prin partenerii din Marketplace, eMAG este locul unde oricine poate căuta și comanda orice, de oriunde. Clienții beneficiază de servicii cu valoare adăugată precum 30 de zile drept de retur, deschiderea coletului la livrare, call center 24/7, Service Pick Up and Return, finanțare în rate prin eCredit, aplicația de mobil și „Plata cu un click”, serviciul de comandă instant prin swipe.

În oferta eMAG sunt acum peste 500.000 de produse listate, de la IT, telefoane mobile, electronice, electrocasnice și cărți, și până la articole pentru copii, casă, grădină, mașină și sport.