Apple dezvolta un dock de incarcare pentru Apple Watch

Apple Watch dock incarcareApple dezvolta propriul dock de incarcare pentru Apple Watch, iar in imaginile acestui articol puteti vedea pentru prima ambalajul inca care acest viitor produs al companiei Apple ar urma sa fie vandut la nivel global.

Magnetic Charging Dock este denumirea pe care compania Apple ar urma sa o foloseasca pentru acest dock de incarcare dedicat Apple Watch, el avand o forma circulara, asta in ciuda faptului ca Apple Watch nu are ecran rotund, ci un ecran dreptunghiular.

In acest dock de incarcare Apple Watch va putea fi pozitionat fie pe capac, fie pe una dintre partile sale laterale, portul de incarcare din mijlocul dock-ului putand fi ajustat de catre utilizator in functie de modul in care ceasul inteligent este asezat de catre acesta pentru incarcare.

Dock-ul de incarcare pentru Apple Watch va fi livrat impreuna cu un cablu Lightning pentru a facilita incarcarea rapida, insa nu are disponibil un incarcator care poate fi conectat in priza, asta desi compania Apple il va vinde la pretul de 90 de euro in Europa.

Apple Watch dock incarcare 1

Pretul pe care Apple ar urma sa il perceapa pentru acest dock de incarcare pentru Apple Watch este cu mult mai mare decat cel pentru care compania americana vinde dock-ul de incarcare dedicat iPhone 6S, insa diferentele in constructia lor probabil stau la baza diferentei.

Acestea fiind spuse, nu se stie cand anume va fi lansat pe piata acest dock de incarcare dedicat Apple Watch, insa de indata ce el va fi disponibil va voi anunta printr-un articol urmator.

Apple Watch dock incarcare 2

Apple Watch dock incarcare 3

Apple Watch dock incarcare 4

Apple Watch dock incarcare 6

Apple Watch dock incarcare 5